ustec

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

 

Les entitats cíviques i educatives que integrem somescola.cat convoquem  dimarts, 1 d'octubre, concentracions arreu de Catalunya per solidaritzar-nos amb la comunitat educativa de Ses Illes, en defensa del model d'escola integradora i cohesionadora, i en contra del model "trilingüe" que el govern Balear vol imposar, amb la intenció d'arraconar el català i desmantellar el sistema d'immersió lingüística, que tants bons fruits ha donat al llarg del anys.

Les polítiques que en matèria de llengua estan practicant tant el govern de Ses Illes com el govern de l'estat suposen un atac sense precedents a la qualitat de l'ensenyament, als drets de l'alumnat i el de les famílies, a la normalització i recuperació de la nostra llengua, així com un menyspreu absolut al professorat.

Totes les entitats que conformem Som Escola ens adherim la crida a la mobilització i a la desobediència que els companys i companyes docents de Ses Illes estan duent a terme des de fa més d'una setmana i als quals els donem ple suport en la seva lluita.

Convençuts de la legitimitat democràtica i jurídica de l'ús del català a tot el seu territori, encoratgem a tota la societat de Lleida, a totes les entitats i organitzacions que treballen des de diferents vessants per la justícia i la cohesió social, a totes i tots els docents, i a la resta de la comunitat educativa, a sumar-se a la concentració, a la Plaça Paeria de Lleida, dimarts 1 d'octubre a les 2/4 de 8 del vespre (19:30h). Participem-hi activament !

lleida

 


USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:33 (7)