ustec

 

Absolució  del Vicent Maurí.

Dimarts 7 de gener, la jutgessa del tribunal d'instrucció número 11 de València va dictar sentència absolutòria en el judici de faltes al Vicent Maurí, portaveu d'Intersindical Valenciana i membre de STEPV .
USTEC·STEs (IAC) s’ alegra que davant la incapacitat de la policia  per demostrar els fets pels quals   va denunciar en Mauri,   la fiscalia proposés  l’absolució  que la jutgessa va ratificar en la seva sentència.  Aquest procés ha suposat un  revés a la política de la delegació de govern,  l’acusació i posterior judici de faltes han estat  moviments en l’estratègia de repressió que utilitza el poder per aturar les lluites socials tot retallant les llibertats democràtiques.
USTEC·STEs (IAC) volem fer nostra la demanda  expressada per la Intersindical Valenciana exigint  la  dimissió immediata  de la Paula Sánchez de León ( Delegada de Govern a València).
USTEC·STEs, organització membre de la Intersindical Alternativa de Catalunya, reitera que situacions com aquesta, cada cop més freqüents,  pretenen criminalitzar i intimidar els activistes, reduir les protestes socials i atacar a la llibertat d’expressió amb la finalitat d’introduir la por a la ciutadania i acabar amb les mobilitzacions contra les polítiques antisocials que s’estan produint al País Valencià, a Catalunya i a la resta de l’Estat.
USTEC·STEs(IAC) continuarà  lluitant  per la defensa dels drets i llibertats de les persones, i mobilitzant-nos pacíficament  juntament   amb  moviments  socials i organitzacions , com ara la Intersindical Valenciana, tot  teixint  resistències front  les polítiques antisocials que practiquen els governs valencià, català i espanyol.

Barcelona 8 de gener 2014

 

 

 

Denunciem la repressió a les mobilitzacions i al sindicalisme

El proper 7 de gener,  tindrà lloc un judici de faltes contra el nostre company Vicent Maurí, portaveu de la Intersindical Valenciana, a qui  s’acusa d’ocasionar un altercat d'ordre públic el 26 de juliol de 2013.

USTEC·STEs (IAC) considera que el judici de faltes contra el portaveu  de la Intersindical Valenciana i membre de STEPV és una peça més de la repressió que utilitza el poder per aturar les lluites socials tot retallant les llibertats democràtiques. Entenem, com afirma la Intersindical i el Vicent Maurí,  que l’actuació del nostre company va consistir en  interessar-se, posar-se a disposició i facilitar assessorament jurídic a  les persones retingudes en finalitzar la concentració; i que no es va produir cap desordre públic.

Volem mostrar tot el nostre suport al  company Mauri i a la Intersindical  Valenciana davant aquesta situació que  pretén criminalitzar les protestes socials i intimidar els activistes.  Actuacions com aquesta només s’entenen com un atac a la llibertat d’expressió, amb la finalitat d’introduir la por a la ciutadania i acabar amb les, més necessàries que mai, mobilitzacions contra les polítiques antisocials que s’estan produint tant al País Valencià, com a Catalunya i a la resta de l’Estat.

USTEC·STEs (IAC)  vol expressar el  rebuig contra la política de repressió contra els moviments socials, sindicats i persones que es mostren crítiques amb aquest sistema  socioeconòmic injust i les polítiques antisocials.

Des d’USTEC·STEs, membre de la Intersindical Alternativa de Catalunya, volem expressar  tota la nostra solidaritat  amb el convenciment que aquests fets encara ens encoratgen més a mantenir i incrementar la lluita,  perquè les mobilitzacions pacífiques de la ciutadania són l’única via  per canviar les polítiques antisocials que practiquen els diferents governs.

Finalment , volem mostrar el nostre suport a la concentració que tindrà lloc el mateix 7 de gener a les 10,30 del matí a la Ciutat de la Justícia de València mentre té lloc el judici.

____________________________________________________________________________________

Comunicat 16/12/2013

USTEC·STEs (IAC) denuncia la repressió a les mobilitzacions i al sindicalisme

USTEC·STEs (IAC) denuncia i rebutja certes actuacions del poder (aquí són tres en concret) que pretenen assenyalar i agafar caps de turc dintre del sindicalisme alternatiu per fets que coarten la llibertat d’expressió i mobilització i són una repressió inqualificable al sindicalisme i la lluita contra les polítiques antisocials i volen introduir por entre la ciutadania.

Aquí teniu el link amb més informació.

Aquí teniu el link amb més informació.

Aquests tres fets coincideixen amb l’elaboració de la nova llei de “seguretat ciutadana”, o llei de serveis mínims que pretén aprovar el Govern espanyol i que és un pas més que fa contra les llibertats democràtiques, individuals i col·lectives, i té com a finalitat introduir la por entre la ciutadania per acabar amb les protestes contra les polítiques antisocials que practiquen els diferents governs.

Des d’USTEC·STEs (IAC) volem comunicar que aquesta repressió no ens aturarà en la lluita contra les polítiques neoliberals que pretenen coartar drets fonamentals de les persones i malmetre i privatitzar els serveis públics; ans el contrari, continuarem lluitant amb encara més força perquè les mobilitzacions pacífiques de la ciutadania facin canviar les polítiques antisocials que practiquen els governs tant espanyol com català.

 

 

 

 USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:33 (15)