USTEC

NO OBLIDEM

El 20 de maig farà tot just un mes de la mort d’un company, la primera mort d’un professional en un centre educatiu del nostre país, en el que també van resulta ferides, una altra docent i diversos alumnes del centre. Davant d’aquest fet USTEC·STEs (IAC) vol expressar:

  1. Hem de recordar els fets esdevinguts el 20 d’abril perquè no caiguin en l’oblit.
  2. Cal revisar els protocols per a la resolució de conflictes produïts als centres educatius.
  3. Denunciem la mala gestió que ha fet la consellera d’aquest fet.
  4. Cal millorar la convivència escolar i per això cal temps però amb tots els recursos necessaris per aprofundir en l’escola de qualitat, per garantir l’atenció a la diversitat, el model inclusiu i l’atenció personalitzada, uns recursos que han estat els principals perjudicats per les retallades.
  5. Cal un model de gestió més democràtic en què ningú del personal d'un centre no es pugui sentir aïllat, tingui prou suport i temps per cooperar, coordinar-se i parlar tant entre els mateixos professionals com amb l’alumnat i les famílies.

Hem demanat, amb la resta de sindicats de la Mesa, una negociació per abordar tots aquests punts i alhora continuarem treballant dins del Marc Unitari de la Comunitat Educativa per una mobilització abans de final de curs.

Per tot això, USTEC·STEs (IAC) proposa que el dia 20 de maig es realitzin concentracions i/o aturades, ja sigui a l’inici de les classes, a l'hora dels fets (9,20h.), al migdia, a la tarda,... el que els treballadors i les treballadores i les assemblees de zona decideixin, per tal de recordar la mort del company i expressar que es faci tot el possible perquè mai més es puguin produir situacions semblants.  

Concentracions i/o aturades el dia 20 de maig

#NoOblidem

 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:30 (11)