USTEC
Convocatòria mobilitzacions: torneu-nos el que és nostre!

USTEC·STEs, com a integrant de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC),  juntament amb altres sindicats estem exigint des de fa setmanes el pagament del 26% de la paga extra de desembre de 2012 a tot el personal i la recuperació de les condicions laborals perdudes.Una exigència que està tenint el seu efecte, ja que  el passat dimecres 25 de novembre tots els grups parlamentaris (excepte el de Junts pel Sí) van entrar una proposta parlamentària amb les nostres reivindicacions.

El personal públic de 14 de les 17 comunitats autònomes i personal divers d’altres administracions públiques catalanes ja ho han cobrat; ara bé, pel que fa al personal que depèn de la Generalitat, el Govern, amb l’excusa que és un Govern en funcions, ens diu que no ho pot pagar.

El cinisme de l’Administració arriba al punt a què en el portal ATRI només ha publicat la seva versió de les negociacions. Dimecres 2 de desembre hem presentat una queixa al Síndic de Greuges perquè l’empresa no ha volgut publicar la versió de les negociacions de la part social.

USTEC·STEs (IAC) denuncia també el càstig, a través de l’escanyament financer, que l’Estat espanyol aplica a les administracions catalanes, sobretot darrerament. Un abús de poder en contra d’una nació històricament maltractada, tant políticament com econòmicament. Tot i així, atribuir tota la responsabilitat de les retallades a Madrid, quan hi ha sectors econòmics molt afavorits per la Generalitat mentre es perjudica sistemàticament les classes populars, ens sembla una excusa de mal pagador.

Ara és el moment d’ampliar aquestes mobilitzacions i que tothom hi pugui participar. Per aquest motiu us animem a realitzar assemblees de treballadors i treballadores del 30 de novembre al 10 de desembre. Des d’USTEC·STEs convoquem tot el personal que treballa pel Departament d’Ensenyament a exigir amb contundència i fermesa aquestes reivindicacions:

USTEC·STEs (IAC), dintre de la convocatòria general, us convoca a:

Concentracions dimarts 15 de desembre:

Barcelona 17,30h a la Plaça de Sant Jaume

Tarragona 18h Balcó del Mediterrani

Lleida 18h Plaça de les comèdies (IEI)

Girona: 17,30h. Pompeu Fabra n.1 Delegació de la Generalitat

Tortosa: 17,30h. Davant la delegació del govern; C/ Montcada

TORNEU-NOS EL QUE ÉS NOSTRE!

 


 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:30 (24)