USTEC

 

EL CONSORCI D’EDUCACIÓ DE BARCELONA TRASLLADA LA FAMILÍA D’ELECTRICITAT ELECTRÒNICA DE L’INS VALL D’HEBRON  A L’INS RAMBLA PRIM DE BARCELONA , I NÀUTICA  I ESPORTS DE L’INS RAMBLA PRIM A  L’INS EL FAR DE LA BARCELONETA .

El Consorci d’Educació de Barcelona ha comunicat recentment al professorat del departament d’Electricitat i Electrònica de l’INS Vall d’Hebron  que aquesta família professional es traslladarà a l’INS Rambla Prim.  Alhora, de  l’INS Rambla Prim  es trasllada la família professional de Nàutica i d’Esports al nou INS El Far, del barri de la Barceloneta.

En aquest cas concret, el trasllat d’Electricitat no sembla coherent i genera molts dubtes, així com tampoc no potenciarà aquesta família professional des del vessant d’oferta pública de places de la FP a la ciutat de Barcelona, sinó tot el contrari, ja que pot incrementar encara més l’oferta d’ensenyament privat i/o concertat de la FP.

La USTEC·STEs  demana al CEB que informi i expliqui els arguments i criteris per justificar aquesta decisió en la planificació de l’oferta de FP, a tots els estaments implicats, especialment al professorat afectat. Demanem que aquest trasllat sigui d’ensenyaments i de professorat, sense que això perjudiqui cap dret laboral del professorat implicat.

Exigim que la política de planificació del CEB envers a la FP, sigui la de potenciar l’oferta pública i augmentar -la, ja que és del tot insuficient, a la ciutat de Barcelona.

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:30 (18)