USTEC

Resum Mesa d'adjudicacions d'estiu: LA BORSA A LA BROSSA

El Departament d'Ensenyament flexibilitza els requisits per a què el personal substitut rebi una proposta de continuïtat en el centre per part de la direcció. Aquest requisit ara serà tenir 12 mesos de serveis prestats (en aquest punt, no hi ha canvi, respecte la legislació anterior) però només cal haver estat destinat/da com a substitut o substituta en el centre 4 mesos o més aquest curs a qualsevol dedicació.

Ara mateix un interí o interina que es posa malalt (o que gaudeix d'un permís de maternitat) pot ser desplaçada en la fase de propostes de continuïtat pel seu substitut o substituta. El número d'ordre en les adjudicacions d'estiu salta pels aires. La combinació entre la prova pilot i aquesta rebaixa en els requisits per proposar a un o una docent és un còctel explosiu. Què ja no tenim drets?

[ACTUALITZAT] Després del nostre comunicat, el Departament ha reaccionat trucant a tots els sindicats per comunicar-nos que es fan enrere en la proposta esmentada en el paràgraf anterior. Tenim, però, molts dubtes sobre què pot significar aquesta mena de rectificació. A hores d'ara, no sabem quina norma aplicaran. No han concretat, de moment, res d'allò que podria recollir la normativa. En qualsevol cas, continuen sense acceptar cap de les mesures que proposem des d'USTEC·STEs perquè l'adjudicació d'estiu recuperi mínimament la transparència i la igualtat d'oportunitats, que s'havia garantit temps enrere. Fins que no tinguem la seguretat de que això és així, no ho publicarem.

Els terminis previstos són els següents:

En aquestes adjudicacions s'ampliaran la possibilitat de perfilar llocs de treball ordinaris amb 9 llocs de perfil amb els seus codis per als quals el funcionariat de carrera i el personal interí podran ésser destinat en la fase d'elecció sempre que tingui els requisits de la plaça perfilada.

Per saber quins perfils tenim activats, dijous 6 de maig, el Departament té previst publicar la resolució, divendres 7 de maig tothom podrà veure al portal ATRI quins perfils tenim activats i a partir de dilluns 9 de maig tothom podrà demanar que se li activi un perfil si pot justificar els requisits.

En aquestes adjudicacions d'estiu entraran a poder-se cobrir totes les mitges vacants per personal interí. Primer s'assignaran les jornades senceres i després totes les mitges. De forma que a qui se li destini a jornada sencera ja no se li adjudicarà una mitja. Les mitges que tenen algun tipus de perfil no seran adjudicades per elecció i per tant podran ésser nomenades a finals d'agost.

6. Termini de presentació de sol·licituds i efectes de les acreditacions

Les sol·licituds individuals d'acreditació d'un o més perfils professionals es poden presentar a partir de l'endemà de la publicació a ATRI de l'acreditació inicial prevista a les bases 3 i 4.

Per al personal interí que desitgi sol·licitar llocs de treball amb perfil professional, a la fase d'elecció del procediment de destinacions provisionals per al curs 2016-2017, el termini finalitza el dia 7 de juny de 2016 i el dia 30 de juny de 2016 per als funcionaris de carrera, amb independència de la fase de participació, i per al personal interí que només participi en la fase de proposta.

En qualsevol cas, per poder obtenir destinació provisional per al curs escolar 2016-2017, la data límit en que han de constar enregistrades en l'expedient personal informàtic les acreditacions dels perfils, és el dia 8 de juliol de 2016.

En les diferents convocatòries de provisió de llocs de treball docents, s'ha d'establir la data límit en què han de constar enregistrades les acreditacions dels perfils, per tal que puguin ser tingudes en compte en l'adjudicació de destinacions motiu de la corresponent convocatòria.

Amb la Mesa d'avui, desenvolupament TOTAL de la LEC i del Decret de provisió i perfils. Et quedaràs sense moure't?

MANIFEST MOBILITZACIONS 11 de maig

 

USTEC·STEs, 27 d'abril de 2016

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (55)