USTEC

Reivindicar el retorn a les hores lectives 100%, amb aquesta resolució NO!

Per què no entrem una petició de calendarització de meses basant-se en la resolució parlamentària sobre  les hores lectives:

1. Per què la resolució només insta a “estudiar, quan les disponibilitats pressupostàries ho permetin”. El mateix que feia servir d’excusa l’anterior Consellera Irene Rigau.

USTEC·STEs (IAC) va estar en el Parlament el dia del debat de la resolució al Parlament fent pressió per millorar-la i vàrem publicar el següent comunicat.

Es necessita més, molt més, per part del Parlament. I USTEC·STEs està treballant per millorar aquesta resolució que només obliga a estudiar-ho quan es consideri que el pressupost que hi ha, ha de servir per a resoldre aquest tema.

2. USTEC·STEs ja ha demanat al Departament d’Ensenyament un calendari de meses, on la primera reivindicació era aquesta però junt amb d’altres. També li vam traslladar aquestes peticions a la pròpia Consellera en persona.

3. Hem impulsat una plataforma unitària (on s’inclou aquesta reivindicació en primer lloc) amb un manifest reivindicatiu amb unes mobilitzacions unitàries descentralitzades l’11 de maig.

USTEC·STEs, 26 d'abril de 2016

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (6)