ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

EN DEFENSA DE CARME FORCADELL, DE LA DEMOCRÀCIA I DE L’AUTODETERMINACIÓ

Un dels trets que fonamenten la identitat d’USTEC·STEs és la defensa de la democràcia, a tots els nivells. A partir d’aquest principi irrenunciable, hi apareixen altres que en van derivats, com és el de la llibertat d’expressió, el de la lliure discussió, el de la llibertat de pensament, i per descomptat, i com no pot ser d’una altra manera, el dret d’autodeterminació.
És per això que veiem el fet del processament de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, com a una aberració, un insult a la democràcia, i una ofensa a tots els catalans pel fet que la nostra companya (no oblidem que és docent i ha treballat a l’ensenyament públic) sigui jutjada per deixar que els parlamentaris s’expressin.
Entenem que avui, la nostra companya Forcadell és sotmesa a un judici polític per part d’un estat sense esperit democràtic. Que se la jutja per la seva condició d’independentista, i per ser presidenta d’una institució que ens representa a tots els catalans. I que el seu judici, pretén ésser un procés (força kafkià) contra el camí que legítimament vulgui prendre el poble català.
Des d’USTEC·STEs volem deixar clar el nostre total suport a Carme Forcadell, a la institució que representa, i a tots els independentistes que estan essent assetjats pel braç jurídic d’un estat massa lligat a tics totalitaris. I que, com sempre hem fet, defensarem que el futur de Catalunya, ha de dependre de la sobirana voluntat de tots els catalans, expressada a les urnes.

16 de desembre de 2016, USTEC·STEs (IAC) 

 


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (16)