USTEC

COMUNICAT USTEC·STEs (IAC)

La mort de la Muriel Casals ens omple de pena, perquè la Muriel era una gran persona i una dona vital, enèrgica i lluitadora. Dins la plataforma d'entitats en defensa de la llengua i de l'escola catalanes, Somescola.cat, en moltes hores de treball i mobilitzacions,  hem tingut l'ocasió -la sort- de compartir-les colze a colze, amb la Muriel que sempre va ser propera a nosaltres com a sindicat, conscient del valor de defensar la nostra escola, simultàniament,  des de la força de la societat civil i des de  la màxima representativitat del treball docent a les aules.

USTEC-STEs vol fer arribar a la família, a tota la gent que l'estimava, a Òmnium, a Somescola.cat, i al Parlament de Catalunya el seu condol.

 Per tantes lluites i esperances compartides, Muriel, et trobarem a faltar. 

USTEC·STEs (IAC)

 

COMUNICAT STEI

L'STEI Intersindical lamenta profundament la mort de na Muriel Casals, professora d'universitat jubilada, expresidenta d'Òmnium Cultural i, a l'actualitat, diputada del Parlament de Catalunya.

Representants de l'STEI Intersindical assistiren a Barcelona a la manifestació en suport a l'Escola Catalana, el juny de 2014, acte que ella va presidir i on coincidírem amb companys de l'Escola Valenciana. Na Muriel ha estat model i exemple de compromís amb la defensa de l'educació, la llengua, la cultura i el País.

Na Muriel Casals, ha deixat petjada i un camí marcat: aconseguir la llibertat del nostre poble, de forma pacífica i democràtica, des de la unitat d'acció del poble de Catalunya i els seus representants polítics.

Descansa en pau Muriel. El teu bon fer, la teva presència i el teu missatge és ben viu entre nosaltres. Que l'estelada t'acompanyi!

STEI Intersindical

 

COMUNICAT INTERSINDICAL VALENCIANA

Intersindical Valenciana expressa el seu condol pel traspàs de na Muriel Casals.

Una dona activista per les llibertats nacionals de Catalunya, expresidenta d'Òmnium Cultural i, a l'actualitat, diputada del Parlament de Catalunya.

El nostre sindicat se suma al reconeixement de la seua tasca i del camí que ens ha traçat en la seua activitat personal, social i política.

Com diu el nostre poeta de Burjassot na Muriel va assumir la veu d'un poble
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble.

Intersindical Valenciana

 

 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (1)