USTEC

Sra. Consellera,

USTEC·STEs (IAC), com a sindicat majoritari a l’Ensenyament públic del nostre país, vol comunicar-li les nostres reivindicacions per millorar la qualitat de l’Educació pública en aquesta nova etapa de la Conselleria.

En la línia que proposa la ILP defensarem l’educació pública, gratuïta i de qualitat: ni privatització, ni externalització i l’eliminació progressiva dels concerts. En aquest sentit, entenem que la LEC i el seu desenvolupament van en contra de la qualitat de l’Ensenyament públic. Ens trobarà completament en contra del foment de la privatització, l’arbitrarietat, la jerarquització, l’avaluació punitiva i els rànquings que significa desenvolupar aquesta Llei.

On sí que ens trobaria al seu costat seria en la no-aplicació de la LOMCE i altres decrets estatals com el RDL “Wert” 14/2012 (horari lectiu, substitucions 1r dia i increment de ràtios). Però la no-modificació de la convocatòria de direccions fa pensar que les intencions fetes públiques i les seves intencions reals o pràctiques estan ben allunyades.

També cal la reversió urgent de les retallades aplicades als serveis públics. A tal efecte hem demanat la convocatòria d’un gran procés negociador pel retorn, com a mínim, a les condicions laborals anteriors a les retallades, negociades en una Mesa Sectorial de Negociació REAL que englobaria, entre altres, els següents aspectes:

USTEC·STEs (IAC)       Barcelona, 26 de febrer de 2016

DEMANEM LA CONVOCATÒRIA D'UN PROCÉS DE NEGOCIACIÓ PER RECUPERAR LES CONDICIONS LABORALS PERDUDES

PDF DE L'ESCRIT ORIGINAL

 

 

 

 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (7)