USTEC

NO T'AMAGUIS A LES XARXES PER INSULTAR-ME!
DENUNCIEM  L'HOMOFÒBIA, EL SEXISME I LA VIOLÈNCIA

USTEC-STEs ha apostat sempre per un ensenyament no sexista, respectuós, coeducatiu, democràtic i participatiu, la qual cosa ens fa comprometre'ns activament en els moviments socials que lluiten per una societat no excloent, solidària i amb justícia social. 

Darrerament l’exaltació de l’homofòbia, la bifòbia, la transfòbia i els atacs contra el feminisme han incrementat de forma alarmant, i s’han produït manifestacions contràries als drets de les persones, de les dones, així com insults i agressions fruit de l’odi i la discriminació. 

Davant de tot això, volem deixar clar que NO tolerarem cap tipus d’agressió de caire homòfob, sexista o antifeminista als nostres espais de comunicació, com són les xarxes socials. 

Condemnem qualsevol tipus d’agressió a l’espai públic, a les xarxes socials i als centres educatius i rebutgem qualsevol tipus  de patiment per discriminació i vulneració dels drets fonamentals, per raons de sexe, condició sexual, pertinença a un determinat grup social o per motius de creences religioses. 

Siguem valents i assenyalem amb el dit a aquells o aquelles que només demostren covardia manifestant les seves opinions homòfobes i antidemocràtiques, emparant-se en les xarxes socials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (35)