ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

NOVES RETALLADES  A L'EDUCACIÓ PÚBLICA. COMUNICAT UNITARI

Fa un mes, el Departament d’Ensenyament va presentar com a reassignació de recursos l'increment en diferents partides que, a canvi, el «forçaven» a suprimir drets com ara la reducció de dues hores lectives als majors de 55 anys i el cobrament del juliol al personal substitut que hagi treballat com a mínim 6 mesos. 
En la Mesa Sectorial del 13 de juny el Departament ha presentat a la part social una nova retallada (mentre també ho explicava paral·lelament a algunes reunions amb direccions, demostrant un menyspreu absolut cap a la Mesa de Negociació).

Ara, amb l'excusa de la no-aprovació de pressupostos, elimina fins i tot l'increment de plantilles dels centres de màxima complexitat i per atendre l'alumnat amb necessitats educatives a què s’havia compromès i publicat en l’Acord de Govern 70/2016.

Ja ho vam dir, no era una reassignació de recursos eren noves retallades de drets.

Els sindicats sotasignats seguirem lluitant per la recuperació dels drets que ens estan arrabassant:

Volem mostrar enèrgicament la nostra indignació davant d’aquest nou atac a l’ensenyament públic. No permetrem que la situació política actual condicioni i faci servir com a moneda de canvi l’ensenyament públic i les condicions laborals dels professionals de l’educació, tot posant en perill la qualitat dels nostres centres per la manca de recursos anunciada. És necessària la mobilització de tothom per aturar aquest degoteig constant de retallades. Plou sobre mullat!!!
PROU RETALLADES A L’EDUCACIÓ!!!

USTEC·STEs (IAC)                                           CCOO                                                ASPEPC·SPS


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (17)