ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

PROGRAMA D’ESCOLA INCLUSIVA i ATENCIÓ A LA DIVERSITAT.

El Departament ens ha notificat  la continuïtat del Programa d’Escola inclusiva, aquest  programa anirà del 1 de setembre del 2016 al 31 d’agost del 2017.

Aquest programa mantindrà les 360 dotacions del seu inici, tenint en comte l’escolarització de l’alumnat i les necessitats dels centres.
Les contractacions  del personal d’aquet programa finalitzen a 31 de juliol, a tots el professionals (EEE, TEI, INS)  se li farà una prorroga de continuïtat al seu contracte a data 1 d’agost  del 2016 fins els 31 de Juliol del 2017. Al fer-se la prorroga a 1 d’agost, el Departament esgrimeix que tothom haurà de gaudir les seves vacances al mes d’agost.

Des de  USTEC·STEs (IAC) hem denunciat la manera de gestionar aquesta situació, ja que aquests treballadors/es van signar un contracte on teníem establer els 20 dies de vacances a gaudir dins del mes de Juliol. Davant això el Departament haurà de donar solucions a aquells/as persones que per circumstàncies necessitin adaptar a la seva organització personal aquesta nova i sobtada situació.  

Els i les treballadores que NO VULGUIN LA CONTINUÏTAT en aquest programa, hauran de fer una instància al seu Servei Territorial, fent constar que no volen la prorroga de continuïtat en aquest programa.  Les dates per fer això ha de ser durant la primera setmana  de Juliol.

USTEC·STEs (IAC) continua manifestant i apostant  per que aquest personal del programa formin part de la nostra plantilla.

USTEC·STEs (IAC), 1 de juliol de 2016

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (3)