USTEC

 

El 1r de maig, dia de lluita i reivindicació dels dretrs de la classe treballadora. Aquest 1 de Maig des de les Marxes de la Dignitat convoquem a un acte Contra la repressió sindical i social, que tindrà lloc a les 12h al Carrer Vistalegre15 (a la Casa de la Soli).
A l'acte intervindrà Ester Cáceres filla de l'activista d'Hondures Berta Cáceres assassinada pel govern colpìsta. També intervindran companyes del SAT, de l'Àgora Juan Andrés Benítez i de #NuitDeboutToulouse.

A les 14h hi haurà un dinar popular a càrrec de la cooperativa Altermercat i Papers Sense Contracte. Pel dinar cal enviar un correu a  comunicacio@marxadeladignitat.org fins al dimecres.

A les 17h Anirem cap al parc de les 3 Xemeneies, espai emblemàtic de la nostra ciutat. Allà es trobava la fàbrica de la Canadenca, on va començar una de les vagues més importants de la ciutat i que va portar la jornada de les 8h.

A LES 17:30 començarà la MANIFESTACIÓ UNITÀRIA I ALTERNATIVA, que passarà per les RAMBLES, per finalitzar a plaça CATALUNYA cap a les 19h.

La Manifestació d'aquest any té com a lema "Diferents Colors, una sola Classe" es vol mostra l'esperit de solidaritat amb totes les persones vinguin d'on vinguin. I la necessitat de confrontar el model neoliberal de la UE, orígen de les retallades que totes vivim.

També ens hem sumar al #1erMAIDEBOUT, una crida internacional sorgida de les lluites que aquest moment la classe treballadora francesa contra les retallades i la reforma laboral. Així el 1 de Maig ens quedarem a la plaça Catalunya.

 

Tenim a l'horitzó tant la mobilització del 15M #GlobalDebout com la manifestació del #28M de les Marxes de la Dignitat.  Tot això en  context inestable on tan sols la força del carrer podrà evitar la gran coalició PPSOE, com les possible renúncies de l'esquerra.

TENIM UN MÓN PER GUANYAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (5)