ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

A L'ESCOLA CAP PLAT BUIT

Durant aquests darrers dos mesos des d'USTEC·STEs (IAC) hem estat impulsant i participant en totes les mobilitzacions que s'han produit arreu de Catalunya per tal de denunciar la manca de beques menjador i la seva mala gestió per part del Departament d'Ensenyament. Així com també l'exigència d'un augment en els pressupostos del Govern de Catalunya que dóni resposta a la situació d'emergència social i nutricional en la que viuen un nombre considerable de persones al nostre país i garanteixi les beques menjador que fan falta per fer-hi front i revertir aquesta situació.

Recordem que actualment el Departament d'Ensenyament ha adjudicat 80.000 beques menjador malgrat estiguin computats 300.000 alumnes sota el llindar de la pobresa - això representa més d'un 25% dels menors de 16 anys que viuen actualment a Catalunya.

Per tots aquests motius, des d'USTEC.STEs (IAC) ens hem mobilitzat i seguirem fent-ho per tal d'exigir moltes més facilitats i senzillesa burocràtica per tal de sol·licitar les beques menjador, increment de les partides pressupostàries i una licitació i gestió molt més transparent i democràtica dels menjadors escolars.

Perquè l'alimentació dels nostres infants i joves no pot ser un negoci

CAP PLAT BUIT A LES ESCOLES I INSTITUTS!

USTES·STEs (IAC)

 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (11)