ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

COMUNICAT SINDICAL UNITARI MOBILITZACIONS DE L'INICI DE CURS

Demà serà el primer dia per a molts substituts. Avui, un cop tancats els centres educatius, posem fi a l'acampada. Una vegada més, el Departament no escolta les nostres reivindicacions, compartides per la resta de la comunitat educativa i fins i tot, pel Parlament de Catalunya. 

Aquesta acció ha estat la primera d'un curs que serà calent. No ens aturarem fins que no recuperem les condicions laborals i de qualitat del servei anteriors a les retallades. 

Animem al professorat a:

·         Participar a les assemblees de zona i de centres convocades i a organitzar assemblees on no n'hi hagi. Aquestes assemblees han de perseguir l'objectiu comú de revertir les retallades que tant mal han fet els darrers sis anys. 

·         Començar el curs (12 de setembre) lluitant: amb pancartes, concentracions, cassolades i samarretes grogues

·         Participar a la concentració del 20 de setembre a les 18.00 a la Plaça de Sant Jaume. És molt important que aquestes mobilitzacions no siguin només de delegats sindicals. Ens comprometem a treballar per què sigui així.

Continuarem per la unitat sindical per tal que es vegi que la resposta serà conjunta, compartida i decidida fins que no aconseguim revertir les retallades i acabar amb el Decret de Provisió i Perfils i de les seves nefastes conseqüències.

Catalunya, 7 de setembre del 2016.

USTEC·STEs(IAC)         CCOO           ASPEPC-SPS            CGT                 UGT

 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (12)