ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

ÉS TEMPS DE REPRENDRE LA LLUITA

"Les revolucions es produeixen als atzucacs", va dir Bertolt Bretch.

Doncs bé, perquè fa molt de que correm i sembla que hem acabat atrapats en un "atzucac",  i per més que intentem escalar, els nostres peus i mans rellisquen per les seves parets, sense trobar més que uns punxeguts suports que ens esquincen la nostra carn, i malgrat les seves esquerdes llisquem, una vegada i una altra cap avall, cap a terra...

I sabeu?,  podem quedar-nos així, encongits de por, sense atrevir-nos a mirar què està a punt de caure’ns damunt, retorcent-nos en la nostra frustració i angoixa, amargats mirant com baixa per la paret la sang de les nostres mans.

O regirar-nos i mirar valentament el que ve darrere, encarant-nos-hi, sense por, reconeixent que hi ha més gent atrapada  en aquest carreró, diferent però com nosaltres acorralada i sense més sortida que lluitar al nostre costat.

Necessitem agrupar forces per lluitar junts. La raó de ser de la Marxa per la Dignitat no és sinó esdevenir un espai d’unitat per a lluitar plegats al voltant d’un programa de canvi real, per recuperar els drets perduts, les pensions públiques i serveis públics dignes i de qualitat, i els treballs i salaris que permetin a les famílies viure sense angoixa.

Lluitar per redistribuir la riquesa i repartir el treball, per aturar l'escàndol de les pujades de la llum, exigint un sector energètic públic, nacionalitzant les empreses i donant el control a la ciutadania, per posar fi a les corrupteles i per construir un nou model ecosostenible a preus accesibles, un model que respecti la Terra i no enverini els nostres aliments.

Però només ho aconseguirem si lluitem plegats alhora, si ens posem d'acord, si oblidem els fracassos anteriors i confiem que ara és demà, si aconseguim deixar enrere les sigles de les nostres diferents organitzacions i col·loquem les necessitats de les persones per sobre de tot.

Per això convoquem totes les organitzacions, col·lectius, moviments i persones compromeses amb les lluites a una jornada assembleària el proper dissabte 29 d' abril, a la Nau Bostik (carrer Ferran Torné, 11, metro Sagrera), per parlar, per debatre com caminar junts a la nostra Catalunya i com lluitar plegats amb la resta de l’Estat per sortir d’aquest atzucac.

Per aconseguir una Catalunya independent del capitalisme, de les polítiques neoliberals, del tractats de lliure comerç,  de la injusticia, vine i participa-hi. Ens coneixerem, ens entendrem.

Només amb tu som més fortes i trobarem la sortida.

 

MARXA DE LA DIGNITAT


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:31 (7)