ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

Novetats oposicions:


El Departament d'Ensenyament ens ha informat a la Mesa de dijous 20 de juliol del següent:

El darrer trimestre de 2017 publicaran la convocatòria de les 2000 places d'oposicions publicades a l'oferta pública per a realitzar durant el 2018. En aquesta convocatòria descarten que surtin les especialitats d'infantil i primària (generalista). Si no surt cap modificació de la normativa vigent a nivell estatal, aquesta convocatòria es realitzaria pel sistema ordinari (memorístic i obsolet) del RDL 276/2007

D'altre banda, sense entrar en gaires concrecions, per convocatòries posteriors i fins al 2022, el Departament ens va informar que podrien arribar a sortir unes 5000 places anuals (i dintre d'aquestes, podrien sortir fins 15000 per estabilització del treball). 

USTEC·STEs creu que tant important és el nombre de places com el sistema d'accés. En aquest sentit, degut a l'altíssim percentatge d'interinitat i a les diverses sentències europees que evidencien l'abús de la contractació interina per part de l'Administració espanyola, hi ha la situació excepcional que permetria l'accés diferenciat que permeti la consolidació del personal interí que ocupa una vacant. USTEC·STEs creu que cal també l'establiment d'un pacte d'estabilitat paral·lel per a aquell personal interí que no superi aquests processos selectius. 

USTEC·STEs creu necessari i impulsarà la mobilització del col·lectiu interí per pressionar per a què tingui més facilitats per consolidar el lloc de treball públic que ja està ocupant. 

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:31 (28)