ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

25 de NOVEMBRE. DIA INTERNACIONAL PER L'ERADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES.

Des de la Secretaria de la Dona us animem a mobilitzar-nos, a assistir i a participar en les diferents convocatòries, campanyes i actes que s’organitzen.

Per la vida, per la llibertat, per la justícia, per les dones!

 

Tarragona: ESTÀTUA DELS DESPULLATS. 19:00

Lleida: PL. SANT FRANCESC. 19:00

Girona: RAMBLA DE LA LLIBERTAT. 11-18:00

Barcelona: PL. UNIVERSITAT. 18:00. Ens trobarem a les 17:50 davant del Bar Estudiantil.

El concepte de violència cal abordar-ho des de diferents perspectives. USTEC·STEs creiem fermament que la coeducació és indispensable per prevenir la violència masclista, educar en la diversitat i potenciar la riquesa i la igualtat real d'oportunitats. 

Us enllacem el treball que hem realitzat des de la Secretaria de la dona, on trobareu recollides diverses situacions que es donen en el nostre entorn laboral i que cal conèixer. USTEC·STEs rebutgem qualsevol tipus de violència i discriminació. Lluitem, i ho seguirem fent, per fer-hi front. JUSTÍCIA PER A TOTES, tant en l’àmbit social com l’institucional.


Aquest curs des de la Secretaria de la dona hem encetat una campanya de recollida de signatures al change.org. Amb el canvi de normativa hi ha interines que han obtingut una vacant a les adjudicacions d’estiu que havia de començar l’1/9 i a qui el Departament d’ensenyament no els ha permès fer efectiu aquest contracte pel fet de gaudir del permís de maternitat o estar en situació d’incapacitat temporal i no complir els requisits.

PROU DE CONDICIONAR PERMISOS, PROU DISCRIMINACIONS, PERQUÈ QUAN LA MATERNITAT I LES INCAPACITATS TEMPORALS ESTAN PENALITZADES, TENIM UN PROBLEMA SOCIAL! 
Signa la petició, d'aquest enllaç al CHANGE.ORG i amb el vostre suport fem pressió a la Mesa Sectorial de Negociació al Departament d’Ensenyament!

Des de la Secretaria de la Dona us animem a mobilitzar-nos, a assistir i a participar en les diferents convocatòries, campanyes i actes que s’organitzen.

 

 

 

 

 


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:31 (19)