ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

Solidaritat amb els companys i companyes de La Seu, NO ESTEU SOLS!

Des del sindicat majoritari de l’ensenyament públic no universitari, USTEC·STEs (IAC), ens solidaritzem davant dels atacs que de fa temps ve patint l’escola catalana i que s’han concretat en els darrers dies en les denúncies contra mestres i directors i directores de la població de la Seu d’Urgell pel presumpte delicte d’incitació a l’odi i discriminació.

Des de fa quinze dies, la Comissió de Suport a l’Escola Catalana constituïda a La Seu d’Urgell per docents i pares de tots els centres educatius del municipi i en la qual hem col,laborat, ha dut a terme un seguit d’iniciatives que aplaudim i en donem suport en defensa de la nostra escola, del seu professorat i dels valors que de sempre ha personificat. Ho Agraïm sincerament.

Una escola arrelada en el seu medi no pot ignorar de cap manera el que passa al seu entorn, sobretot quan en aquests espais s’han viscut episodis dramàtics per la ciutadania. I no s’ha de confondre, com alguns pretenen, l’adoctrinament ideològic amb l’educació crítica que com a docents ens pertoca de fer, sempre amb l’objectiu de col·laborar en la construcció d’una societat més justa, igualitària, lliure i democràtica. USTEC·STEs (IAC) vol fer arribar tot el seu suport i tota la solidaritat de què és capaç a tot el professorat i a les direccions dels centres de tota Catalunya i, especialment, als companys i companyes que han rebut la citació judicial

 

 


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:31 (26)