ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

USTEC·STEs AMB ELS NOSTRES GERMANS VALENCIANS DAVANT L’AGRESSIÓ FEIXISTA DEL 9 D’OCTUBRE.

“Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense”
Ovidi Montllor

Volem expressar el nostre horror en veure com la Diada del País Valencià del 9 d’octubre ha estat tacada de vergonya per les agressions feixistes, tolerades, sinó potenciades, per la policia, l’estat i aquells que han incitat a atacar el català, la unitat de la llengua, o qualsevol versió de la identitat que no es correspongui a la visió imperial de matriu franquista.
Entenem que els actes de violència impulsats des de conegudes organitzacions d’ultradreta i el blaverisme més ranci són la torna de l’ofensiva feixista contra el català i Catalunya del dia anterior, amb gent que, com expressava l’enyorat Ovidi, no li agrada que es parli, s’escrigui o es pensi en català, perquè no toleren que es parli, s’escrigui o es pensi.
Nosaltres volem manifestar la més radical solidaritat amb els nostres germans del País Valencià, i animar-los a resistir, a no deixar que les àligues feixistes prenguin al carrer en un nou intent de reeditar la batalla de València durant la Transició. El compromís de la ciutadania és defensar els nostres drets amb tota la contundència democràtica. Els carrers han de ser nostres, a Catalunya, i a València.

 

 

 


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:31 (14)