ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament
          logotip

 

COMUNICAT DE REBUIG A L'OCUPACIÓ I LES
DETENCIONS IL·LEGALS A LA GENERALITAT

Des d’USTEC·STEs  restem astorats davant la il·legal i il·legítima ocupació de diversos departaments de la Generalitat i les detencions que estan fent forces militaritzades espanyoles. Aquesta actuació és un cop d’estat intolerable, que no pensem admetre de cap de les maneres.


Creiem intolerable que aquest estat d’excepció encobert, dut a terme pel govern més autoritari dels darrers quaranta anys, estigui trepitjant els drets democràtics, tant els individuals com els col·lectius. El dret d’autodeterminació és democràcia; el dret a decidir no pot ser mai inconstitucional; la repressió contra la voluntat popular de votar és dictatorial.


Des d’USTEC·STEs exigim que les forces militaritzades provinents de Madrid abandonin Catalunya de manera ràpida. Que es garanteixi el dret a votar en el referèndum de l’1 d’octubre. Fem una crida a les democràcies europees a defensar la democràcia a Catalunya. 


A tal efecte, fem una crida a la comunitat educativa a participar en tots els actes en defensa de la democràcia i el dret a decidir. Fem una crida als claustres, en funció de la seva voluntat i possibilitats, per organitzar concentracions, accions de protesta, i totes aquelles mobilitzacions que considerin necessàries i oportunes.

USTEC·STEs, com sempre ha fet, és i serà al vostre costat.

USTEC·STEs
20 de setembre de 2017