ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

COMUNICAT DE SUPORT ALS REPRESALIATS PEL TRIBUNAL DE COMPTES

Avui, 25 de setembre, el Tribunal de Comptes, una entitat sense garanties democràtiques, i amb nul·la transparència, acaba d’exigir una sanció de més de més de cinc milions d’euros a diversos càrrecs polítics per l’organització de la consulta del 9 de novembre de 2014. Les sancions imposades, sense garanties ni rigor jurídic ni econòmic, està clarament motivat com a una mostra més de repressió de l’estat antidemocràtic comandat pel Partit Popular i amb la intenció d’inspirar temor en una setmana decisiva.

USTEC·STEs, en el seu moment va mostrar una gran combativitat contra moltes de les persones sancionades. Si bé molts d’aquests responsables polítics van ser artífexs d’unes retallades que han fet un mal profund a l’escola pública, fet que ens va obligar a organitzar un bon nombre de mobilitzacions, entenem que són fruit d’una injustícia flagrant i profunda. L’estat vol arruïnar la vida d’aquestes persones per fer possible el referèndum, persones que, si bé poden estar políticament molt allunyades dels nostres principis i valors, mereixen el nostre respecte i reconeixement en aquest moment difícil que han de passar.

Per tot això, convidem a la comunitat educativa a solidaritzar-se amb aquestes persones, i a oferir el seu suport des de les entitats que hi col·laborin.

 

 

 


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

09/01/2019 13:26 (7)