ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

FELICITACIÓ a l'STEPV, STEI i Confederació STEs pels magnífics resultats electorals

Des d'USTEC·STEs(IAC) volem felicitar els companys i companyes de l’STEPV-Intersindical Valenciana al país Valencià, de l’STEi Intersindical,a les Illes Balears i a la Confederació STEs, pel seus magnífics resultats a les eleccions sindicals. El sindicalisme independent i alternatiu, políticament i econòmicament parlant, que practiquem tant a USTEC·STEs (IAC) com a STEPV, STEi i Confederació STEs compta decididament  amb el suport dels docents, que veuen la nostra lluita sindical comuna la resposta a les polítiques neoliberals que estan portant a terme les respectives administracions educatives.

El nostre sindicalisme, democràtic, participatiu i independent és la resposta correcta; en tenim el convenciment i continuarem ferms en la lluita. Enllaçats per la llengua i compartint també tarannà sindical, des d’USTEC, STEPV i STEi continuarem defensant els drets dels treballadors i treballadores amb independència del color polític i fent front comú a les agressions laborals, lingüístiques , culturals i socials que patim tant des del Govern central com des de les diferents Conselleries.

 Aquesta majoria absoluta d’STEPV i els bons resultats d’STEi i de la confederació STEs en moltes comunitats autònomes, ens refermen i ens donen les energies necessàries per continuar  fent  front a la LEC i a la LOMCE, per defensar l’educació pública, per recuperar els drets laborals  perduts durant aquests anys de suposada crisi i, també, per defensar una nova llei per una educació pública, laica, popular, inclusiva, democràtica i en la nostra llengua.

 


 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (21)