ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

Aplanament de part de la Sentència 202/2018 del TSJC pel recurs d'USTEC·STEs

Com ja vam comunicar USTEC·STEs (IAC) guanya al TSJC el cobrament del mes de juliol del 2016 i el cobrament amb efectes retroactius del 4t i 5è estadi del personal interí

El Departament d'Ensenyament lluny d'acatar la sentència ha recorregut una part de la sentència, però l'altre part queda aplanada amb la qual cosa:

Davant del recurs de cassació interposat pel Departament d'Ensenyament a la sentència 202/2018 que tenia com a part actora USTEC·STEs (IAC) hem manifestat al Departament d'Ensenyament que:

  1. El fet d'interposar aquest recurs de cassació contra el cobrament del mes de juliol de 2016 per part dels substituts que reunien els 6 mesos de serveis prestats aquell curs és un intent de dilatar l'assoliment d'un dret reconegut pel TSJC en sentència.
  2. Considerem que el fet que la Generalitat no hagi recorregut el reconeixement del 4t i 5è estadi del personal interí, comporta un aplanament a la Sentència, i per tant, volem demanar-vos abans de procedir a instar judicialment l'execució parcial de la Sentència el següent:

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (34)