ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

adjudicacions d'estiu/dades borsa/número de barem provisional/reducció de jornada

Us recordem que des d'avui (24-5-18) s’obre el termini per modificar i actualitzar les dades de la borsa, realitzar les adjudicacions d’estiu i el número de barem de la borsa provisional.

calendari

Presentació de sol·licituds que queden pendents:

  1. Personal interí: del 24 de maig al 7 de juny (torna a ser obligatòria la presentació participació de persones tinguin serveis prestats)
  2. Personal acollit a l'article 25 del 15 de maig a l'1 de juny
  3. Personal que superi el procés selectiu: del 12 al 19 de juny

Del 6 al 20 de juny formalització de les propostes de direcció.

La resolució de les adjudicacions provisionals també s'avança 15 dies i el Departament té previst:

  1. Publicació provisional de les destinacions: començament de juliol (s'obrirà un termini de 3 dies per a fer reclamacions)
  2. Publicació definitiva de les destinacions: mitjans de juliol

 

Personal interí i substitut (accés a tots els aplicatius):

Les persones que vulguin no ser nomenades a les adjudicacions d’estiu, ni a substitucions  fins que no comuniquin el contrari durant el curs vinent, podran emplenar una sol·licitud per demanar-ho: “congelar-se el número”.

Com a novetat:      NO ES NECESSITA AL·LEGAR CAP MOTIU PER CONGELAR-SE EL NÚMERO

Enllaç al formulari de sol·licitud

Després de la insistència d’USTEC·STEs, i la resta de la part social, quan el Departament va excloure com a motiu per congelar-se tenir una altra feina, el Departament, permetrà congelar-se el número sense cap motiu.

USTEC·STEs denuncia l’evident manca de planificació del Departament d’Ensenyament, el qual menysprea a possibles candidats/es quan creu que no en necessita, desatén les demandes i avisos d’USTEC·STEs i un any més tard canvia de direcció radicalment, quan veu que en necessita.

 

Com a novetat:

La previsió del Departament és que a l’inici o començaments del curs vinent l’aplicatiu de la borsa permeti a un mateix i en qualsevol moment activar-se o desactivar-se dels nomenaments de substitució (congelar-se o descongelar-se). Els efectes es produirien al dia següent de la variació de la situació de la borsa. Altre cop no seria necessari al·legar cap motiu. Una vegada es nomena a algú es manté que només amb caràcter excepcional es pot demanar la interrupció del nomenament vigent sense ser-ne exclòs de la borsa.

 

Funcionaris de carrera:

Reducció de jornada per interès particular

Us recordem que el personal funcionari de carrera té fins el 31 de maig per sol·licitar la reducció de jornada per interès particular per al curs vinent.

Aquí teniu tota la informació d’aquesta reducció

Per al personal interí el Departament no concedeix aquesta reducció, però la recent sentència guanyada per USTEC·STEs (IAC) davant del TSJC reforça la Directriu Europea que no permet la discriminació per la temporalitat dels treballadors i treballadores d’una mateixa empresa i, per tant, més endavant estem segurs que s’acabarà permetent. LA mateixa directriu ens va permetre, també amb un guany judicial d’USTEC·STEs el cobrament del 4t i 5è estadi del personal interí.

 

 

CONSULTA:

D'altra banda us recordem que podeu consultar  tota la informació actualitzada a: 

Destinacions

Adjudicacions estiu curs 2018-19

USTEC·STEs (IAC) 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (136)