ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

Intersindical Valenciana dóna suport la vaga del personal de la Generalitat de Catalunya

Intersindical Valenciana ha expressat el seu suport a la vaga del personal funcionari i laboral de la Generalitat de Catalunya convocada per la Intersindical Alternativa de Catalunya, USTEC-STES (IAC), IAC – CATAC, CATAC- CTS, Intersindical-CSC, CGT, ASPEPC -SPS, SEPC, Sindicat d'Estudiants, COS i CNT. Una vaga que serà total a la sanitat i l’educació pública i una vaga parcial de dues hores a l’administració amb la finalitat d’acabar amb les retallades perquè 5 anys de creixement econòmic han de servir, com a mínim, per recuperar la prestació de serveis públics anterior a la crisi.

L’objectiu de la convocatòria és millorar les condicions laborals del personal que hi treballa, castigat per molts anys de retallades, i d’uns serveis públics de qualitat i universals. És a dir, es pretenen recuperar els drets perduts de les empleades i empleats públics per la política d’austeritat i uns pressupostos socials per millorar els serveis públics per garantir la prestació dels drets de les persones, especialment de les treballadores i treballadors i dels sectors socials més desfavorits.

Intersindical Valenciana manté un protocol de relacions i col·laboració des de l’any 2009 amb la Intersindical Alternativa de Catalunya i l’STEI – Intersindical (Illes Balears). Una relació preferent i estable per coordinar assumptes relacionats amb el món del treball, la situació social i econòmica, la realitat cultural o la normalització lingüística.

País Valencià, 27 de novembre de 2018


 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (5)