ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

Comunicat de suport a la mestra de Terrassa

En les darreres hores, alguns mitjans de comunicació han difós una suposada història sobre presumptes maltractaments a un infant pel fet de dibuixar una bandera espanyola. Més enllà que l’acusació està fonamentada en proves de dubtosa autenticitat i en un context en què les fake news, sense contrastar, formen part d’una estratègia política determinada, considerem intolerable el linxament mediàtic produït i el fet que s'hagi esbombat per la xarxa la fotografia de la mestra, amb noms i congnoms, deixant-la totalment desprotegida, amb la perillositat que això revesteix.

Ja ha passat anteriorment contra alguns/es docents que, posteriorment, han estat exonerats de responsabilitat i que, tanmateix, acaben generant un mal irreparable.

Entenem que quan es produeixen fets com aquests és necessari preservar el principi de la presumpció d’innocència i que el Departament ha d’activar tots aquells protocols previstos per la normativa, que permetin comprovar la veracitat dels fets i actuar en conseqüència. Mentrestant, volem expressar el nostre suport a la docent acusada i demanem als mitjans de comunicació un exercici de responsabilitat en el sentit que tothom és innocent fins que es demostri el contrari.

USTEC·STEs (IAC), 20 de juny de 2019

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:29 (41)