ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

Calendari Escolar curs 19-20

Segons informa el Departament al seu web, el calendari escolar:

"L'inici de les classes es fixa per al 12 de setembre en el segon cicle d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, curs específic d'accés a cicles de grau mitjà, curs de preparació per a l'accés a cicles de grau superior i ensenyaments de règim especial (excepte idiomes, que començaran el 26 de setembre). En el cas dels cicles de grau superior i de la formació d'adults, les classes començaran el 18 de setembre."

Malgrat que hem d'esperar per a la seva confirmació a la publicació en el DOGC, USTEC·STEs (IAC) vol comunicar que:

El Departament d'Educació estava obcecat en què Batxillerat i els CFGS comencessin el 12 de setembre. USTEC·STEs (IAC), tant al Consell Escolar de Catalunya com a la Mesa Sectorial, va mostrar-se completament en contra de fer coincidir l'inici de curs de totes les etapes. A més dels problemes organitzatius que significava pels centres, vam argumentar criteris pedagògics en no fomentar-se un clima de tranquil·litat adequada per l'alumnat de nou ingrés al centre..

Amb aquest posicionament, el Departament d'Educació ha canviat l'inici de curs dels CFGS al 18 de setembre.

Tot i aquest guany, USTEC·STEs rebutja que el Batxillerat comenci el 12 de setembre i seguim creient que totes les etapes no obligatòries haurien de començar el 18 de setembre per facilitar l'organització, acollida, procés tutorial i bon clima escolar de l'inici de curs. Seguirem lluitant per redreçar la situació.

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:29 (51)