ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

USTEC·STEs (IAC) aconsegueix una sentència ferma que permet que el personal substitut cobri el juliol del curs 2015-2016


Amb la sentència del 3 d'abril 202/2018 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es van estimar a la part actora, USTEC·STEs, els aspectes següents:

Malauradament, amb un acte d'immensa garraperia, el Departament d'Educació, lluny d'acatar la sentència i el guany que representava per als seus treballadors i treballadores, va recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem espanyol a mitjans de l'any 2018. Aquest recurs va impedir que la sentència fos ferma, excusa que el Departament va fer servir per no complir-la, la qual cosa ja vam denunciar aleshores.

Però el 18 de juliol d'enguany, el Tribunal Suprem espanyol, a qui el Departament d'Ensenyament havia acudit, no n'ha admès a tràmit el recurs i li n'ha fet pagar les costes. Davant d'aquest fet USTEC·STEs exigim al Departament d'Educació que compleixi una vegada per sempre la sentència del 3 d'abril de 2018, de fa més d'un any i mig.

Aquest nou guany judicial d'USTEC·STEs ha de servir perquè s'aturin les excuses del Departament per no fer efectius d'immediat els guanys de la sentència.

IGUAL TREBALL: IGUAL SALARI.

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:29 (122)