ustec

USTEC·STEs DENUNCIA CONCERTS DE BATXILLERAT A LA PRIVADA, MENTRE ES TANQUEN GRUPS A LA PÚBLICA.

El Departament d’Educació destina més de 35 milions d’euros (35.619.033 euros) a finançar el concert dels batxillerats als centres privats. 

Només a la ciutat de Barcelona, es concerten 102 grups de batxillerat, en la seva majoria en centres religiosos (Sagrat Cor: 9 grups; La Salle: 10 grups) 

USTEC·STEs manifesta el seu rebuig a aquesta política educativa que prima els interessos de la patronal de les privades, en detriment dels centres públics: El tancament de grups de batxillerat als centres públics, que està portant a terme el Departament d’Educació és un greu atac cap els nois i noies amb menys possibilitats socioeconòmiques, que veuran restringides les seves possibilitats per accedir a aquest tipus d’estudis post-obligatoris. És una decisió que va en contra la igualtat d’oportunitats que l’ensenyament públic té l’obligació de garantir. 

USTEC·STEs considera que no és socialment acceptable que es financin centres privats al mateix temps que es redueixen grups i plantilles a la pública, i que, a més, això ho faci un govern pretesament d’esquerres.

 

 

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

09/01/2019 13:29 (1)