ustec

 

https://twitter.com/#!/emergenciescat

Govern: reactivació de les nevades a partir d'aquesta tarda

Departament: Comunicat del Departament sobre l'onada de fred

Comunicat del Departament sobre l'onada de fred a les 20.30h


El Departament d'Ensenyament, d'acord amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, (CECAT), i amb les darreres informacions de les previsions meteorològiques, comunica les següents recomanacions preventives per demà dia 3 de febrer, que han estat posades en coneixement a les diferents direccions dels serveis territorials:

  • Queden suspeses les rutes del transport interurbà de l'Alt Empordà, Baix Empordà, Baix Llobregat, Bages, Gironès, Maresme, Osona, Pla de l'Estany, la Selva, la Segarra, Vallès Occidental, Vallès Oriental.
  • Els centres docents romandran oberts.
  • En els centres afectats per la incidència de la suspensió del transport escolar es recomana als directors que organitzin l'activitat escolar per poder atendre els alumnes que assisteixin al centre.

El Departament d'Ensenyament agraeix la col·laboració i l'esforç de tot el professorat i altre personal dels centre docents de Catalunya davant d'aquesta situació excepcional.

 

Comunicat del Departament sobre l'onada de fred

El Departament d'Ensenyament, d'acord amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, (CECAT), i atès el risc derivat de les previsions meteorològiques, informa de les següents recomanacions preventives, les quals s'han comunicat a les diferents direccions dels serveis territorials:

  • Que els directors dels centres docents, en aquelles zones afectades pel temporal, prevegin la finalització de les activitats escolars de manera esglaonada per tal que es pugui suspendre l'activitat escolar a partir del migdia.
  • Avançar la tornada del transport escolar.
  • Les direccions dels centres afectats hauran de posar-se en contacte amb les famílies per a informar-les i que es facin càrrec dels seus fills.
  • Els centres han de romandre oberts fins que tot l'alumnat hagi marxat.
     

A partir de les 7 de la tarda d'avui, dijous 2 de febrer, i un cop finalitzada la reunió del CECAT es donarà informació a través dels mitjans i del web de la previsió per a demà divendres, 3 de febrer de 2012.

 

Vilaweb: El govern català recomana d'avançar el retorn a casa per la nevada

El Periódico: L'Ajuntament de Barcelona sospesa evacuar les escoles de la zona alta per la nevada

El Periódico: La Generalitat recomana recollir els escolars entre la una i les tres de la tarda

La Vanguardia: Barcelona decreta la fase de emergencia 1 al empezar a nevar

Convocatòria extraordinària de proves de certificació d'anglès d'EOI (nivell intermedi i avançat) Ajornament de la prova escrita Amb motiu de les previsions meteorològiques, la prova escrita que s'havia de realitzar el divendres, 3 de febrer de 2012, s'ajorna i es durà a terme el divendres, 10 de febrer de 2012, a les 16 h.
 

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:36 (5)