ustec

Model per fer la reclamació: reclamació

Aquesta reclamació es pot presentar a qualsevol oficina del Govern, hi ha un mes de termini.

A partir de l'acord de govern GOV/60/2012 d'avui 27 de juny de 2012 on en l'apartat 3 es nega el dret al cobrament de l'estiu per part del personal substitut, USTEC·STEs informa:

1. Que aquest acord ja representa un acte administratiu el qual ja es pot recórrer.

2. Que els serveis jurídics d'USTEC-STEs està treballant perquè demà 28 de juny, dia en que entra en vigor aquest acord, estigui a disposició del personal afectat el corresponent recurs contra aquest acte administratiu de suspendre el dret al nomenament de juliol.

Model per fer la reclamació: reclamació

DOGC 27/6: mesures excepcionals en matèria de personal docent

"–4 Deixar en suspens, fins al 31 d'agost del 2015, l'aplicació del primer paràgraf del punt 5.3 de l'Acord de la Mesa Sectorial de 17 de novembre de 2005, sobre el cobrament dels mesos d'estiu pel personal interí que no formi part de l'acord de garanties de continuïtat. En conseqüència, durant aquest període, el Departament d'Ensenyament no podrà efectuar nous nomenaments de personal substitut docent corresponents al mes de juliol."

Opina en FACEBOOK
USTEC·STEs davant el comunicat que CCOO està enviant al personal substitut en relació al cobrament de juliol i a la nostra nota informativa volem manifestar que:

  1. Perquè un recurs pugui ser efectiu legalment s'ha d'interposar un cop l'acte administratiu s'hagi produït; és a dir, en aquest cas, bé perquè ho hagi aprovat el govern, o s'hagi publicat una resolució normativa o no surti la llista definitiva de qui té dret a aquest nomenament (que segons la normativa hauria de sortir durant la primera quinzena de juliol).

  2. Mentre no es produeixi l'acte administratiu, qualsevol recurs que es plantegi queda reduït a una mesura testimonial de pressió.

  3. En coherència amb aquest plantejament, USTEC·STEs (IAC) en relació amb la paga extra de desembre, a més de tenir en consideració i de fer públic que el govern tenia temps legal d'abonar-la fins al 31 de desembre, va defugir de fer alarmisme i va amenaçar el conseller d'Economia i l'interventor de Tresoreria que, si el 31 de desembre l'extra no estava totalment liquidada, els demandaria per la via penal amb els pertinents fonaments legals. D'aquesta manera, USTEC·STEs (IAC) es comprometia amb tots i totes treballadors/es de l'Administració i defugia de qualsevol mena d'electoralisme, tal com CCOO va fer aleshores i torna a fer ara.

 

USTEC·STEs, si el Govern aprova dimarts la modificació l'anterior acord de govern, encara vigent, i decideix de no pagar el juliol, posarà a disposició del personal substitut finalment afectat un recurs fonamentat en l'argumentació legal necessària per respondre adequadament contra aquest acte administratiu.

 

 

 

NOTA INFORMATIVA

NO-COBRAMENT JULIOL DEL PERSONAL SUBSTITUT AMB 9 MESOS TREBALLATS

Davant tot l'enrenou que ha provocat la notícia de la possible reclamació contra el no-cobrament del mes de juliol per part del personal substitut amb 9 mesos treballats, USTEC·STEs manifesta que està a l'espera de la publicació de la Resolució en què es concreti aquesta mesura per part del Departament d'Ensenyament, per tal de fer públic el model de reclamació vàlid segons el que estableixi definitivament l'esmentada Resolució. Ara mateix, no es pot fer cap recurs contra un acte administratiu que encara no s'ha produït.USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

09/01/2019 13:29 (2)