ZER del Solsonès

Manifest "RURAL" contra les retallades i una foto del dia que el vam llegir al pares.

Avui ha estat un dia de festa, la darrera sortida d'aquest  curs a la ZER. Ha estat un dia rodó, i malgrat tot hem d'acabar amb un to més seriós perquè bufen vents de canvi.
Us volem fer partícips dels moments difícils que està començant a viure l'educació pública, l'educació que reben els vostres fills i filles. Temps difícils, també, per a l'escola rural.
L'escola que també patirà les retallades de recursos humans i materials, de beques i ajuts, de plantilles, de ràtios, … en definitiva, retallades de qualitat educativa.
I tot això voldrà dir menys atenció personalitzada, menys reforços, menys mestres, menys diners per l'escola, menys capacitat per organitzar sortides com la d'avui o altres activitats com les que duem a terme a la ZER.
Hem aconseguit entre tots i totes tenir unes escoletes petites en el territori que atenen un %  de nens i nenes amb unes bones condicions educatives, formatives i humanes. I aquesta és l'escola que ara està amenaçada!
Tot plegat ens empeny a defensar-nos  i és en aquesta defensa on hi som tots i totes:

Per l'escola rural, per la nostra petita gran escola hem d'estar alerta, hem de fer saber a qui calgui que no estem disposats a perdre-la, a desmuntar-la, a abandonar, sense una protesta enèrgica, el model de qualitat d'escola rural que hem aconseguit entre tots i totes i que hem fet créixer.
__________________________________________________________________________

Com a Mestres d'escola pública RURAL:
-Volem esmerçar el nostre temps en l'educació dels nens i nenes.

ZER solsones


USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

09/01/2019 13:29 (1)