USTEC

afiliat ustec

obertura

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA BORSA

Accés a l'aplicatiu

22 de març

Publicada la llista provisional admesos i exclosos a la borsa de personal docent. accés a l'aplicatiu. Reclamacions del 23 de març al 5 d'abril. Podeu trobar models de reclamació a l'espai d'afiliació.

linia

Concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Ensenyament.

Convocatòria DOGC:

DOGC:RESOLUCIÓ ENS/24/2017, de 9 de gener, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis com a personal interí docent en centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

Ampliació calendari:

RESOLUCIÓ ENS/137/2017, de 2 de febrer, de modificació de la Resolució ENS/24/2017, de 9 de gener, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis com a personal interí docent en centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

 

linia

terminis

Període d'inscripció del 24 de gener fins a les 13h del 7 de febrer.

linia

normativa

RESOLUCIÓ ENS/24/2017, de 9 de gener, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis com a personal interí docent en centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

RESOLUCIÓ ENS/2980/2016, de 27 de desembre, per la qual s'aproven les bases de les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis com a personal interí docent en centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

fitxa/?action=fitxa&documentId=713629&language=ca_ES

[PDF] Document per descarregar, pdf

INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT

linia

Barem i documentació justificativa

 

req

Requisits per a la incorporació a la borsa

varies

 

penals

NOVETATS:

1) "La petició de la certificació també es pot fer a qualsevol dels registres del Departament d'Ensenyament, que la traslladarà al Ministeri de Jústicia."

Informació sobre el certificat de penals

Es demanarà per primer cop, i com a requisit, el certificat de penals de no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat sexual o per tràfic d’éssers humans. Aquest certificat s’haurà de demanar al Registre Central d’Antecedents Penals.

caixa normativa

RESOLUCIÓ ENS/3050/2015, de 22 de desembre, de modificació de la Resolució EDU/2053/2010, de 14 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2010/2011.

Web del Ministerio de Justicia. Certificado de Antecedents Penales (Procediment, taxa, etc.)

[Recordeu que el simulador no admet determinats caràcters (dona error), com per exemple, la "ñ"... i que només es pot pagar amb el llistat d'entitas bancaries reconegudes... si no, també us donarà error].

COM TRAMITAR-HO PER INTERNET:

- Obtenir certificat d'antecedents penals (gràcies a Pablo Martínez per deixar-nos compartir el seu manual)

- Obtenir certificat digital

medic

Frase que ha de constar al certificat mèdic: "D'acord amb les dades que consten a l'expedient que ..... és apte per a la funció docent

catala

Recordeu però que els requisits d'accès obligatòris no donen punts

Titulacions de català (Equivalències)

declaracio

Quan s'imprimeix l'aplicatiu s'imprimeix el model de declaració jurada, per tant, el model que facilitavem no cal entergar-lo (de fet, si us despisteu, ja us ho diran al Servei Territorial quan aneu a entregar la documentació).

(Model de declaració jurada per accedir)

formacio

Informació formació pedagògica

Pels que en heu preguntat, el 00027 és el Màster d'especialització didàctica en educació secundària.

linia

aplicatiu

Accés a l'aplicatiu [Un cop completat i tancat l'aplicatiu, es disposen de 10 dies per tal de portar la documentació al Servei Territorial preferent] [Els que no teniu usuari, n'haureu de demanar un de temporal]

CAPTURES DE PANTALLA DE L'APLICATIU DE LA CONVOCATÒRIA ANTERIOR

1

2

3

4

5

6

7

8

9

linia

mes

ENTRA A LA WEB DEL PROFESSORAT INTERÍ PER A MÉS INFORMACIÓ http://www.sindicat.net/profint/index.php

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:30 (90)