ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

Avui 13 de juliol ha estat publicada les adjudicacions d'estiu provisionals.

 
Hem detectat per visites, trucades i al nostre facebook errades importants com a mínim a la fase d'elecció.

Ens hem posat en contacte amb el Departament d'Ensenyament per posar en coneixement aquestes incidències i per demanar la solució d'ofici d'aquestes.

El Departament ha “despenjat" la Resolució provisional i ens ha informat que "per tant es confeccionarà nova Resolució."

USTEC·STEs (IAC) denuncia el greu perjudici causat pel Departament d'Ensenyament a persones (algunes d'elles amb molts anys de serveis prestats) que han vist que es quedaven sense feina.

A més, aquesta errada en una fase que en principi ha de ser la més senzilla de gestionar des d'un programari ja que va per estricte ordre de número de barem de la borsa i que l'any passat només va afectar al 20% de les destinacions, desprestigia encara més les adjudicacions d'estiu que no estan subjectes a la intervenció de la direcció.

USTEC·STEs (IAC) informarà tan bon punt surti la nova resolució provisional i un cop surti aquesta anima a qualsevol persona que vegi que ha estat perjudicada per aquesta errada o qualsevol altra que reclami.

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:29 (51)