ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

Demanem el cessament del director general de l’FP, Joan Lluís Espinós

Barcelona, 7 de Juny de 2019

L’Assemblea Docent Plenària convocada de forma unitària pels sindicats sotasignats i per la Plataforma Defensem l’FP demanem el cessament del director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Sr. Joan Lluís Espinós Espinós, i la retirada immediata de la reforma curricular dels cicles formatius encetada per la Resolució EDU/1076/2019 del 24 d’abril i que s'ha concretat en les orientacions curriculars publicades recentment.

És inadmissible que tant aquesta Resolució com la reforma curricular s’hagin fet amb presses, sense comptar amb la comunitat educativa. Aquest canvis, que afectaran llocs de treballs dels docents, perjudiquen greument els ensenyaments professionalitzadors en reduir la formació integral i de qualitat a l’alumnat que impartim als centres i substituir-la per pràctiques en empresa.

Les mobilitzacions continuaran durant la Mesa Sectorial del proper dimarts 11 de juny a les 11 h, davant del Departament d’Educació (Via Augusta 202).

Davant la manca de normativa de la reforma curricular, l’Assemblea Docent Plenària demana a les direccions dels centres no aplicar les orientacions curriculars publicades pel Departament d’Educació.

D'altra banda, l’Assemblea ha decidit reunir-se amb els diferents grups parlamentaris per transmetre el malestar de la comunitat educativa expressat en el manifest publicat a manifestfp.cf


Assemblea Docent

Plataforma Defensem l’FP

Els sindicats: USTEC-STEs, CCOO, I-CSC, ASPEPC-SPS, CGT i UGT

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (43)