USTECSTEs

jubilació

USTEC·STEs torna a guanyar les eleccions sindicals a l’ensenyament públic.

USTEC·STEs revalida la majoria àmplia en les eleccions sindicals de l’ensenyament públic, amb 140 delegats/des, 35 més que la segona força.

USTEC·STEs agraeix a tot el professorat que ha participat en aquestes eleccions i a tots els/les docents que ens han donat el seu suport.

USTEC·STEs creu que el professorat ha revalidat la nostra oposició a la Llei d’Educació de Catalunya (LEC) i a la política de retallades i imposicions del departament d’educació.

Estem en un moment difícil, en el que amb l’excusa de la crisi s’intenta desmantellar els serveis públics i, entre ells, el d’educació.

USTEC·STEs continuarà defensant l’ensenyament públic i de qualitat, així com una gestió democràtica i participativa en els centres públics.

USTEC·STEs es compromet, també, a continuar lluitant per unes condicions dignes de tots els treballadors i treballadores de l’educació pública.

USTEC·STEs continuarà apostant per la unitat sindical i la participació de tot el professorat en la defensa de l’educació pública i dels drets laborals dels seus treballadors i treballadores.

RESULTATS DEPARTAMENT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESULTATS APLICATIU USTEC·STEs:

DADES MESA A MESA