COMITÈ INTERCENTRES

El passat dia 4 de juliol vam tenir un Comitè Intercentres. Alguns dels temes tractats van ser els següents:

1. Programa d'escola inclusiva

El Departament ens confirma que les places d'aquest programa seran ofertes com a vacants per al proper curs 17/18.

Les persones contractades per aquest programa finalitzen el contracte el 31 de juliol i les vacances s'han de gaudir durant aquest mes. El Departament enviarà una carta informativa a tots i totes les treballadors/es afectades.

2. Plantilla curs 2017/2018

Hi haurà un increment de places, les dades aproximades del qual són: 60 dotacions d'Educadors/es d'Educació Especial i 8 de Tècnics/ques d'Integració

El Departament encara no té tota la informació sobre on estaran ubicades les noves vacants i l'estabilitat de les que hi ha actualment.

Per poder cobrir les vacants del programa d'escola inclusiva i les de nova creació, es farà un acte public a finals d'agost o a començament de setembre. La data està encara per determinar.

IMPORTANT!!

Aquelles persones que estan treballant (Bloc I) i que volen fer un canvi de centre poden renunciar a la seva vacant actual a 31 d'agost, tal com preveu la normativa de la borsa sense perdre el seu número d'ordre de la borsa, la primera vegada. El Departament va confirmar que les renúncies es podrien fer a l'acte públic abans de triar la plaça i amb data de setembre.

3. Borsa de treball

Durant el mes de juliol sortiran els llistats definitius de la borsa de treball.

4. Canvi de destinació

El 30 de juny van sortir les llistes definitives. A partir d'aquesta data els i les participants tenen 10 dies hàbils per poder fer les reclamacions.

Durant el mes de juliol sortira els llistats definitius. La incorporació d'aquest personal serà a efectes a 1 de setembre.

Us n'anirem informant.

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (26)