ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

RESUM MESA SECTORIAL DIMECRES 17 D'OCTUBRE

OPOSICIONS

La proposta del Departament d’Ensenyament d’oposicions per a fer-les el 2019 serà de 5.005 places que es desglossen en 3604 places del cos de mestres, 642 places del cos de PTFP i 759 del cos de Professors SEC FP. El compromís del Departament es treure totes les especialitats del cos de mestres. Està pendent abans de final d’any publicar la convocatòria oficial a realitzar durant el 2019. Aquesta convocatòria regularà aspectes importants com el sistema d’accés, els diferents tipus de proves, i el calendari del concurs-oposicions. Des d’USTEC.STEs (IAC) no podem acceptar donar el vist-i-plau a una oferta de places sense concretar quin sistema d’accés, un pacte d’estabilitat paral·lel i el calendari de realització de les oposicions.

Defensem un sistema d’accés diferenciat per tal de funcionaritzar el personal interí. Demanem a l’administració la realització de les proves al final del curs lectiu i que no siguin al mes d’Abril per tal de poder confrontar-les de la millor manera així com obrir negociacions per un pacte d’estabilitat que garanteixi la continuïtat de feina al personal interí que no hagi estat seleccionat a les oposicions.

Per això us convidem a les assemblees obertes que es realitzaran el proper dia 30 Octubre per la tarda a Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona per tal de fer-vos arribar el nostre posicionament així com escoltar propostes sense descartar mobilitzacions en la defensa del personal interí i substitut.

Tant bon punt es publiquin, des d'USTEC·STEs realitzarem, com hem fet els anys que hi ha oposicions, unes SESSIONS d'ASSESSORAMENT a diferents territoris tant de primària com de cicles per orientar de com opositar a qui hi estigui interessat. Estigueu pendents a la web ja que obrirem la preinscripció un cop confirmada la convocatòria.

Des d’USTEC·STEs s’ha avançat que, en cas que es realitzin les oposicions, no es repeteixin membres dels tribunals, sobretot a les minoritàries, l'administració respon que ho estudiaran, a condició que hi hagi prou vocals per constituir els tribunals d'aquella especialitat.

Es preveu convocatòria d'Adquisició de Noves especialitats, encara que USTEC·STEs està radicalment en contra de la prova pràctica que el Departament d’Ensenyament va introduir el curs passat.


RESOLUCIONS CONVOCATÒRIES DEL Concurs General de Trasllats

Terminis previstos:
Publicació convocatòria: 31 d'octubre
Termini sol·licitud: del 6 al 27 de novembre
Vacants provisionals: finals de febrer o principis de març
Adjudicacions provisionals: del 12 al 20 de març
Vacants definitives: finals d'abril o principis de maig
Adjudicacions definitives: del 14 al 23 de maig


Els i les opositores en pràctiques estan obligats/des a participar amb 0 punts en estricte ordre de puntuació de les oposicions i condicionat a la superació de les pràctiques.


USTEC·STEs (IAC) exigim que s'ofereixin la màxima quantitat de vacants, que no es reservin places.

Ens mostrem totalment contrària a què sigui el 3r concurs de trasllats consecutiu on apareixen les vacants d'adults, ni de serveis educatius, ni del IOC.RELACIÓ DE CENTRES EDUCATIUS I ELS LLOCS DE TREBALL DOCENTS DE DIFICULTAT ESPECIAL

USTEC·STEs (IAC) demanem informació sobre la quantitat de Centres de Màxima Dificultat (CMC), si variaran molt tal com va passar el 2014, d'un 5% de centres CAEPs a un 15% e centres CMC. 

 

 

 


 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:29 (28)