USTEC

 

Concurs de Trasllats: USTEC·STEs (IAC) alerta els i les docents que han exercit docència en llocs o centres d’especial dificultat

USTEC-STEs ha demanat en la Mesa Sectorial que l’Administració rectifiqui l’errada en l’aplicatiu informàtic respecte de la puntuació que correspon per haver exercit la docència de forma efectiva en un centre o lloc de treball d’especial dificultat, per al conjunt del professorat.

Aquelles persones que teniu la intenció de participar en el concurs de trasllats podeu comprovar, mitjançant l’aplicatiu telemàtic, que la puntuació per exercir docència en centres i llocs d’especial dificultat es comptabilitza a partir de l’1 de setembre de 2014 (data d’efecte dels nous centres considerats d’especial dificultat segons la Resolució ENS/906/2014 de 23 d’abril), malgrat que l’afectat/da hagi exercit amb anterioritat a aquesta data en un centre que ja era considerat d’aquestes característiques (entre d’altres els anomenats CAEPs).  

Naturalment, això és una errada que ha comès el Departament d’Ensenyament i la mateixa Administració ho ha admès en la Mesa Sectorial celebrada dimecres 12 de novembre una vegada n’ha estat informada i requerida per USTEC·STEs.

USTEC·STEs ha demanat en el transcurs de la Mesa que sigui l’Administració qui subsani aquesta errada per a tot el conjunt del professorat i el Departament s’ha compromès a intentar arreglar-ho d’ofici. En qualsevol cas, des d’USTEC·STEs us recomanem que feu les al·legacions adients per tal d’assegurar-vos que comptin tota la puntuació que us correspon per haver exercit la docència de forma efectiva en un centre o lloc de treball d’especial dificultat.

Aprofitem per informar que dilluns 24 de novembre és el darrer per enviar la sol·licitud del concurs de trasllats i que teniu tota la informació a la web del sindicat.

 

 

 

linia

Aquesta web la fem posible gràcies a la teva col·laboració.

Afilia't

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:30 (35)