ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

Nota aclaridora Oposicions Formació Professional

 

Avui divendres dia 3 de maig, al torn obert de paraula de la Mesa Sectorial de personal docent, entre d’altres i arrel de la Nota aclaridora dels apartats A i B de la 1ra prova del concurs-oposició que ha publicat el Departament d’Educació,

USTEC·STEs ( IAC ) hem exposat que aquesta nota, en comptes d’aclarir, només ha generat confusió als milers de persones que es presenten a les oposicions: el redactat no és clar i dona per a interpretacions.

Algunes d’aquestes interpretacions poden contradir la resolució de la convocatòria mateixa en el que respecta a la quantitat d’activitats d’ensenyament aprenentatge que s’han de desenvolupar i la quantitat d’aquestes AEA que entren al sorteig de les 3 boles.

Aquesta situació es veu agreujada amb la data en la que es presenta aquesta nota, ja que la majoria d’opositors/res ja tenen la programació enllestida.

Hem exigit que, amb màxima urgència, es retiri aquesta nota amb un aclariment i que no es canviïn els criteris de desenvolupament de les proves ni de confecció de la programació.

USTEC·STEs (IAC) denunciem la situació que s’ha generat i tant bon punt el Departament d’Educació ens doni resposta us informarem.

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:32 (21)