ustec logo verd

11/7

NOMINA SSTT MUFACE OPOSICIONS BORSA NOMENAMENTS DESTINACIO CT PERMISOS ATUR DIRECCIONS
HORARI JUBILACIO RETRIBUCIO CENTRES NORMATIVA PLANTILLES AGENDA REDUCCIO MESA

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

meses Convocatòria de mesa tècnica de Formació Professional. dimarts 10 de gener 2017

interiPublicada la llista definitiva de les persones inscrites a la convocatòria extraordinària d'obertura de borsa de treball docent (octubre 2016). Accés a l'aplicatiu

PREMSA: llibertat.cat:La USTEC-STEs organitza unes Jornades sobre les "Llengües assetjades" a Sitges Vilaweb: La vaga d’ensenyament porta tensió al debat del pressupost

Vilaweb: Si la independència val cent quaranta milions…

Lleida al minut Per què no ens hi vau convocar, President?


ustecDimarts 27/12 20 hores. Concentració a Vic en suport d'en Joan Coma. Comunicat d'USTEC·STEs

ustecCOMUNICAT:Pel legítim dret a decidir del poble català.

         Cal un referèndum.

ustecCOMUNICAT:EL 9 DE FEBRER VAGA A L’ENSENYAMENT PÚBLIC.

#9FVagaEnsenyament

interiPropera obertura de borsa. Període d'inscripció del 24 de gener fins a les 13h del 7 de febrer.

 laborals RESUM DEL COMITÈ INTERCENTRES DEL PERSONAL LABORAL DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT
 laboralsVISUALITZACIÓ PER PART DELS CANDIDATS DE LA LLISTA ACTUAL DE LA BORSA de PERSONAL LABORAL

ustecMUFACE: Durant el mes de gener resta obert el termini per canviar d'entitat mèdica.

DOGC: (22-12-16)

 

RESOLUCIÓ ENS/2896/2016, de 12 de desembre, per la qual es modifica la composició de dues zones escolars rurals.

Ja podeu consultar a l'ATRI la nòmina de desembre.

ustecEN DEFENSA DE CARME FORCADELL, DE LA DEMOCRÀCIA I DE L’AUTODETERMINACIÓ.

DOGC: (13-12-16)

RESOLUCIÓ ENS/2788/2016, de 30 de novembre, de convocatòria de concurs de mèrits per seleccionar el director o directora de diversos centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.

ustecEntitats de tot el domini lingüístic celebrem la trobada anual d’Enllaçats per la Llengua a Castelló

 laboralsUSTEC·STEs (IAC) DENUNCIA L'EXTERNALITZACIÓ DEL PERSONAL DE SUPORT EDUCATIU ALS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS.

meses Convocatòria de mesa sectorial: condicions laborals (pressupost 2017).

Comunicat unitari posterior a la mesa
 laboralsOBERTURA EXTRAORDINÀRIA DE LA BORSA DE TREBALL DEL PERSONAL LABORAL. Accés a l'aplicatiu

ustecNova oferta de cursos de català per a tots els nivells al Consorci per a la Normalització Lingüística.

Pressupost 2017 del Departament - 05/12/2016

DOGC: (5-12-16) ORDRE ENS/320/2016, de 16 de novembre, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà d'emergències i protecció civil.

//

BOE: Extracto de la Resolución de 25 de noviembre de 2016, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Profesional y Universidades, por la que se convocan plazas para auxiliares de conversación españoles en el extranjero para el curso académico 2017-2018.

ustecELS SSTT DE GIRONA RETALLEN SERVEIS ESSENCIALS AL CENTRE D’EDUCACIÓ DE PALAU

mesesCOMUNICAT SINDICAL UNITARI DESPRÉS DE LA MESA SECTORIAL D'EDUCACIÓ CELEBRADA AVUI

ustecINFORMACIÓ CONCURS DE TRASLLATS. ACCÉS A L'APLICATIU

meses Convocatòria de mesa sectorial: Mesa adults, borsa, condicions laborals, selecció direccions.

ustecImplementació del nou programa Efer@ per a la gestió acadèmica i i administrativa.

interi VOLEM NOMENAMENTS FINS EL 20 DE DESEMBRE

A la nòmina del mes de novembre s’abonarà un 20,77% dels imports deixats de percebre com a conseqüència de la supressió de la paga extraordinària, paga addicional del complement específic o pagues addicionals equivalents del mes de desembre del 2012. Conceptes 003s i 085s (Càlcul de l'import de la quantitat a retornar).

DOGC: RESOLUCIÓ ENS/2563/2016, de 14 de novembre, per la qual s'aproven les plantilles de personal docent dels centres i dels serveis educatius dependents del Departament d'Ensenyament per al curs 2016-2017, i de modificació de la Resolució ENS/906/2014, de 23 d'abril.

BOE:

Resolución de 14 de noviembre de 2016, de la Subsecretaría, por la que se convoca concurso para la provisión de puestos de personal docente en el exterior.

BOE:

 

Extracto de la Resolución de 15 de noviembre de 2016, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Profesional y Universidades, por la que se convocan plazas para Profesores Visitantes en centros educativos de Estados Unidos de América, Canadá y Reino Unido para el curso académico 2017-2018.

meses Petició unitària de mesa sectorial per la reversió de les retallades.

ustec25 novembre Dia Internacional per a l'eradicació de les violències envers les Dones

ustecCOMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA D’ESTUDIANTS DEL 24 DE NOVEMBRE I CONTRA LA LOMCE

ustec A CAL SÍNDIC, en comptes de defensar les persones, S’AIXAFEN DRETS

interi Publicada la llista de persones admeses i excloses a la convocatòria d'obertura extraordinària de la borsa de treball docent. Període de reclamacions del 17 al 30 de novembre.

meses Convocatòria Mesa funció pública. dijous 17 de novembre:  Pla d’Igualtat, negociació de l’avantprojecte de Llei de pressupostos.

ustecInformació persones afiliades. Hem obert l'aplicació per inscriure's a l'assessorament per a l'elaboració de la programació de la unitat didàctica per als exàmens d'oposicions d'FP dels cossos PS i PFTP.

 laboralsRoba de treball (Llars d'infants)

DOGC:

ORDRE ENS/308/2016, de 14 de novembre, per la qual es crea el Centre de Recursos Educatius per a Alumnes amb Trastorns del Desenvolupament i la Conducta (CRETDIC).

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2544/2016, de 8 de novembre, per la qual es fa pública la relació d'escoles i centres que duen a terme la formació per a les proves d'accés als cicles formatius d'arts plàstiques i disseny, en el curs acadèmic 2016-2017

25 de noviembre. Día Internacional Para la Eliminación de la Violencia hacia las Mujeres: 1) Manifiesto de la Confederación Intersindical en el Día Internacional para la Eliminación de la Violencia Contra Las Mujeres. 2)  Unidades didácticas de Infantil y Primaria, Secundaria, Bachillerato y EPA.

ustec OPOSICIONS a les especialitats d'FP del cos de secundària i del cos de PTFP. Publicada la llista de persones admeses i excloses. Informació del Departament. Reclamacions fins el 21 de novembre.

ustec Dos nous fulls informatius: 1) Salut Laboral Personal Laboral. 2) Full 314: Salut Laboral. salut

salut laboral

DOGC (10-11-16): RESOLUCIÓ ENS/2502/2016, de 25 d'octubre, per la qual es modifica la Resolució ENS/1624/2016, de 28 de juny, per la qual s'eleva a definitiva la Resolució ENS/1214/2016, de 6 de maig, per la qual es resol amb caràcter provisional la modificació dels concerts educatius dels centres privats concertats per als ensenyaments postobligatoris. // ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d'un contracte de servei de menjador escolar per a l'escola La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda.

DOGC: RES ENS/2452/2016, de 27 d'octubre, per la qual es declara aprovada la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent.

Change.org: Contra la criminalización de los movimientos sociales. Solidaridad con el MST de Brasil.

Manifest unitari: REVERTIM LES RETALLADES A L’EDUCACIÓ PÚBLICA

DOGC:RESOLUCIÓ ENS/2292/2016, d'11 d'octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l'ESO en instituts i instituts escola. DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2293/2016, d'11 d'octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, i llocs de treball vacants corresponents als cossos d'ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d'idiomes i a les escoles d'art i superiors de disseny.

ustecCOMUNICAT D'USTEC·STEs SOBRE DIFERENTS SENTÈNCIES D'INTERINITAT DEL TRIBUNAL EUROPEU.

ustec Un company de la IAC entre les 27 persones encausades arran de les mobilitzacions a la universitat pública - COMUNICAT IAC

ustecCOMUNICAT D'USTEC·STEs de suport a Montse Venturós, a les nostres institucions i a la democràcia.

ustecFormulari / enquesta per avaluar el suport que tindria una ILP per demanar que no es renovin els permisos de funcionament de 6 de 7 reactors nuclears entre el 2020 i el 2021

ustec5 de novembre manifestació a Tarragona: "Un crit contra les violències masclistes".

DOGC:

 

RES ENS/2417/2016, de 6 d'octubre, per la qual es convoca un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, en règim de convocatòria específica, i se n'estableixen les bases.

DOGC: RESOLUCIÓ ENS/2269/2016, de 3 d'octubre, del director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial per la qual es fa pública la relació de centres que participen en el programa d'innovació i transferència de coneixement InnovaFP, en el curs 2016-2017.

DOGC: RESOLUCIÓ ENS/2306/2016, de 6 d'octubre, per la qual es dóna publicitat a diverses subvencions concedides pel Departament d'Ensenyament durant l'any 2015.

ustecEl 29 de juliol de 2016 USTEC·STEs(IAC) va impugnar l'acord de Govern 70/2016 del 31 de maig (cobrament juliol i majors 55 anys)

DOGC: RESOLUCIÓ ENS/2319/2016, d'11 d'octubre, per la qual s'aproven les directrius per a la realització de la prova d'avaluació de quart curs de l'educació secundària obligatòria i es convoca la prova per al curs 2016-2017.

ustecComunicat de suport a la convocatòria de vaga d'estudiants del 26 d'octubre

DOGC: ORDRE ENS/211/2016, de 27 de juliol, de modificació de l'Ordre ENS/330/2014, de 6 de novembre, del procediment de promoció docent per estadis. --> Valoració USTEC·STEs (IAC)

Fins el 3 de novembre el personal interí amb més de 24 anys de serveis prestats ha de sol·licitar el 4t (i 5è) estadi amb efectes 1/1/2016

       

meses Resum Mesa Sectorial. Dimecres 5/10/2016. obertura de borsa, Concurs de trasllats, adults, reversió retallades, cobrament paga 2012 (novembre)

DOGC:

RES ENS/2444/2016, de 24 d'octubre, per la qual s'aprova la disminució del nombre d'unitats concertades de diversos centres privats concertats en els ensenyaments obligatoris.

interi OBERTURA EXTRAORDINÀRIA DE LA BORSA DE TREBALL DOCENT (10 al 18 d'octubre)Informació borsa de treball docent

DOGC: RESOLUCIÓ ENS/2231/2016, de 3 d'octubre, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics dependents del Departament d'Ensenyament.

BOE:

 

Orden ECD/1663/2016, de 11/10, regulan las pruebas de acceso a la universidad de las personas mayores de 25 o de 45 años de edad, así como el acceso mediante acreditación de experiencia laboral o profesional, en el ámbito de la UNED.

GOVERN: ACORD GOV/131/2016, d'11 d'octubre, pel qual s'actualitza la programació de l'oferta educativa.

BOE: Orden ECD/1596/2016, de 23 de septiembre, por la que se establecen las normas procedimentales aplicables a los concursos de traslado de ámbito estatal, que deben convocarse durante el curso 2016/2017, para personal funcionario de los cuerpos docentes contemplados en la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación, modificada por la Ley Orgánica 8/2013, de 9 de diciembre, para la mejora de la calidad educativa.

ustecNo al CETA a Lleida

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2269/2016, de 3 d'octubre, del director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial per la qual es fa pública la relació de centres que participen en el programa d'innovació i transferència de coneixement InnovaFP, en el curs 2016-2017.

ustecUSTEC·STEs no s'adhereix al Pacte Local per l'Educació a l'Hospitalet

Intranet: Els dissabtes seran inhàbils a l'efecte del còmput de terminis - 27/09/2016

PREMSA:Ara.cat La inversió en educació a Catalunya, a nivell del Perú

ustec L'actual Decret 39/2014 pot provocar i està provocant la discriminació i vulneració de drets de les docents embarassades. Hem demanat la seva eliminació. 

ustec Despenalització de la dissidència a la Universitat. En suport dels 27 encausats (on es troba un company de la IAC)!

ustec FOTOS 13 d'octubre: Commemoració i memòria afusellament Francesc Ferrer i Guàrdia 2016

ustec15 d'octubre: Commemoració i memòria afusellament del president Lluís Companys

ustec28S DIA INTERNACIONAL PER LA DESPENALITZACIÓ DE L'AVORTAMENT.  VEURE FOTOS

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2196/2016, de 27 de setembre, per la qual es modifica la Resolució ENS/1757/2016, d'11 de juliol, per la qual es resol la convocatòria per al reconeixement de centres de formació de persones adultes que imparteixen formació per a les proves d'accés als cicles formatius per al curs 2016-2017.

DOGC:

 

RESOLUCIÓ ENS/2172/2016, de 13 de setembre, per la qual s'estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics.

ustecPetició Mesa General de Funció Pública pel retorn a les condicions laborals anteriors al 2012

ustecPetició al Departament d'Ensenyament de la convocatòria d'una mesa sectorial, per tractar aspectes relacionats amb l'educació de persones adultes.

ustecUSTEC·STEs (IAC) està estudiant les sentències del Tribunal Europeu de Justícia relacionades amb la contractació del personal interí per part de les administracions.

DOGC:

DECRET 296/2016, de 20 de setembre, de modificació del Decret 297/2011, de 22 de març, de reestructuració del Departament d'Ensenyament.

RES ENS/2158/2016, de 19 de setembre, per la qual es determinen el calendari i les condicions de la preinscripció, per al curs 2016-2017, als ensenyaments del Pla pilot d'itineraris formatius específics (IFE) per a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat lleu o moderada.

 

ustecREVERTIM LES RETALLADES A L’EDUCACIÓ PÚBLICA #DefensemLaPública / FOTOS

ustecComunicat inici de curs 16-17

NOU CURS ESCOLAR, NOVES MANCANCES

GOVERN:

ACORD GOV/70/2016, de 31 de maig, de mesures en matèria de personal docent dependent del Departament d'Ensenyament.

ustec COMUNICAT SINDICAL UNITARI MOBILITZACIONS DE L'INICI DE CURS

ustecAdministració de medicaments als centres educatius, personal docent i personal laboral.

ustecPersonal Ensenyament concertat: Retorn extra 2012

DOGC: RES ENS/2106/2016, de 5 /09, per la qual es convoquen les proves extraordinària i ordinària corresponents al curs 2016-2017, per a l'obtenció dels certificats de nivell intermedi, avançat i nivell C1 dels ensenyaments d'idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d'idiomes. DOGC: RES ENS /2115/16, de 13 de setembre, per la qual s'autoritzen centres de formació de persones adultes públics que no depenen del Departament d'Ensenyament a impartir amb reconeixement els ensenyaments de llengües i competència digital per al curs 2016-2017.

interi BORSA: Podeu consultar les places que han quedat vacants en els darrers nomenaments

ustecFOTOS de la concentració de Tortosa en defensa del TREBALL DIGNE

ENSENYAMENT: Resolució de 13 de juliol de 2016, del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2016-2017

ustec CONSULTA LES ADJUDICACIONS DEFINITIVES

ustec Comunicat d'USTEC·STEs (IAC) sobre la convocatòria d'oposicions 2016

BOE:

Orden ECD/1455/2016, de 2 de septiembre, por la que se publica la relación de aspirantes que han adquirido una nueva especialidad en el Cuerpo de Profesores de Enseñanza Secundaria, en relación al proceso selectivo convocado por Orden ECD/492/2016, de 4 de abril.

ustec Comunicat d'USTEC·STEs (IAC) NO A LES REVÀLIDES: PER LA DESOBEDIÈNCIA A LA LOMCE

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2273/2016, de 5 d'octubre, de modificació de la Resolució ENS/1814/2016, de 18 de juliol, de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent.

DOGC: Resolució ENS/1814/2016, de 18 de juliol,de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent. (DOGC núm. 7170, de 26.07.2016)
ustec Comunicat d'USTEC·STEs (IAC) en defensa dels docents de Turquia.

ustec COMUNICAT: EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT NO POT DESOBEIR AL PARLAMENT DE CATALUNYA

ustec PROGRAMA D’ESCOLA INCLUSIVA i ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

ustec Documents d'organització i gestió curs 16/17

interiINFORMACIÓ PER SI HEU DE DEMANAR L'ATUR

ustec Escrit unitari adreçat a la presidència expressant el rebuig a les noves retallades, i demanant que es prenguin mesures executives en absència de pressupostos.

ustec Posicionament d'USTEC·STEs (IAC) de l'acord amb funció pública.

ustecUSTEC·STEs guanya als tribunals el reconeixement del quart i cinquè estadi per al personal interí i funcionari en pràctiques

COMENCEM BÉ: CAMPANYA: TOTA LA PLANTILLA AL CENTRE L’1 DE SETEMBRE.COMUNICAT USTEC·STEs (IAC)

 ustec Informació formació pedagògica: màster o equivalent

 laborals El Tribunal Suprem en la seva sentència 327/2016 torna a donar la raó a USTEC·STEs  (IAC), entre d’altres sindicats, sobre el cobrament de la part meritada de la paga “extra” de Nadal de 2012 pel personal laboral.
ustecReivindicar el retorn a les hores lectives SÍ, amb aquesta resolució NO!

ustecVolem tornar a les 18 i a les 23 hores lectives a Secundària, Adults i Primària.

ustec coneixnos

   

 activitat

sindicat

 

xarxes socials

linia

linia

 

linia

 

 

pressupostos ustec 2016

 

 

 

linia

 

 

linia

linia