ustec logo verd

8/11

NOMINA SSTT MUFACE OPOSICIONS BORSA NOMENAMENTS DESTINACIO CT PERMISOS ATUR DIRECCIONS
HORARI JUBILACIO RETRIBUCIO CENTRES NORMATIVA PLANTILLES AGENDA REDUCCIO MESA

ustecSOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS I COMPANYES DE LA SEU,

NO ESTEU SOLS!!

ustecUSTEC·STEs (IAC) dóna suport i fa una crida a participar en la vaga del 8N i en les concentracions i manifestacions del 8 i 11 de novembre (Serveis mínims)

CONCENTRACIONS A LES 12:00h Barcelona: Plaça de Sant Jaume, Girona: Plaça Pompeu Fabra 1, Tarragona: Carrer de Sant Francesc 3, Lleida: Carrer de Lluís Companys 1, Terres de l'Ebre: Carrer de Montcada 23, Tortosa, Catalunya Central: Palau Firal Manresa, Alt Pirineu i Aran: Avinguda d'Espanya 12, Tremp.

CONCENTRACIONS 18:00h: Davant dels ajuntaments, a Barcelona a la Plaça de la Catedral

ustecEl TSCJ NO ha suspès cautelarment la vaga del 8N.

 

 

Hi ha cobertura legal de vaga!

BOE:

12354 Resolución de 27 de octubre de 2017, de la Secretaría General Técnica, por la que se publica la Orden de 26 de octubre de 2017, del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalidad de Cataluña, firmada por la Consejera competente, por la que se garantizan los servicios esenciales que se deben prestar en la Comunidad Autónoma de Cataluña durante la convocatoria de huelga general convocada desde el día 30 de octubre hasta el 9 de noviembre de 2017.

ustecExigim la Llibertat de totes i tots els presos polítics. Suport a totes les mobilitzacions de Crida per la Democràcia.

Comunicat IAC: El dia 8: a la Vaga General, Pa, Sostre, Treball, Igualtat, Llibertats, Dignitat!

DOGC:

Nota informativa

Per aplicació del Reial decret 944/2017, de 27 d'octubre, es publiquen temporalment al Butlletí Oficial de l'Estat les disposicions, actes, acords i resolucions adoptats pel Consell de Ministres i pels altres òrgans habilitats en compliment del Reial decret esmentat.

/ / / /

 

ENLLAÇ AL NOU DOGC

 

ustecPodeu consultar la nostra pàgina d'oposicions on anirem posant les informacions de la propera convocatòria. (places convocades)Xerrades informatives: BARCELONA, LLEIDA, SORT, , VILANOVA, CERVERA, BALAGUER, SABADELL, MOLLET, GRANOLLERS, PREMIÀ, CALELLA, MATARÓ, VIC, MANRESA, BERGA, SOLSONA, IGUALADA, VILAFRANCA

MESA SECTORIAL:Divendres 10 de novembre. Tema: OPOSICIONS i sel.lecció de direcció

BOE:

 

Orden ECD/1055/2017, de 26 de octubre, por la que se modifica la Orden ECD/2159/2014, de 7 de noviembre, por la que se establecen convalidaciones entre módulos profesionales de formación profesional del Sistema Educativo Español y medidas para su aplicación y se modifica la Orden de 20 de diciembre de 2001, por la que se determinan convalidaciones de estudios de formación profesional específica derivada de la Ley Orgánica 1/1990, de 3 de octubre, de Ordenación General del Sistema Educativo.

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2480/2017, de 20 d'octubre, dels títols i certificats d'acreditació de la competència en llengües estrangeres en l'àmbit del Departament d'Ensenyament.

ustecLA VIOLÈNCIA MAI ÉS EL CAMÍ

PREMSA: 6 i 7-11-2017 / 2-11-2017 / 31-10-2017 / 30-10-2017 /

ustecResum mesa sectorial 18 d'octubre: Oposicions i Obertura de borsa

DOGC:

RES ENS/1363/17, 7 de juny, per la qual es crea el programa d'innovació pedagògica "Generació Plurilingüe (GEP): aprendre llengües estrangeres a través de les matèries”.

DOGC:ACORD GOV/76/17,13 de juny, pel qual s'actualitza la programació de l'oferta educativa.

JA PODEU CONSULTAR A L'ATRI LA NÒMINA DEL MES D'OCTUBRE

MESA SECTORIAL: NEGOCIACIÓN DEL PROCESO DE ESTABILIZACIÓN DEL EMPLEO DOCENTE

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2470/2017, de 20 d'octubre, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics dependents del Departament d'Ensenyament.

ustecDimecres 25 a les 18 HORES CONCENTRACIONS UNITÀRIES CONVOCADES PEL MUCE ARREU DEL TERRITORI:"NO ENS TOQUEU L'EDUCACIÓ". VEURE FOTOS

ustecNo podreu empresonar tot un poble. Llibertat presos polítics per manifestar-se cívica i pacíficament. Tot el suport a Omnium i ANC i a les mobilitzacions.

ustec Càcul de l'import de l'increment retributiu de l'1% amb efectes retroactius de l'1 de gener.

Novetat en la nòmina del mes de juliol de tot el funcionariat i personal laboral de l'Administració

Funció Pública ens ha informat que l'increment retributiu de l'1% amb efectes retroactius des de l'1 de gener de 2017 es farà efectiu aquest mes de juliol.

ustecRoda de premsa a Lleida: Demanem als centres educatius que no demanin aquest programa!!. R Morell "A 4 d'ESO espot ensenyar q els diners són x invertir o x endeutar-te? Com fer diners sense treballar? Cap pedagoc ho pot avalar". @JaumeAeRos "És concienciar als alumnes x pagar un bon pla de pensions, una sanitat privada... Això és el què volem?"

ustec coneixnos

 activitat

sindicat

 

 

xarxes socials

 

 

VEURE FOTOS DE LES CONCENTRACIONS DEL DIA 25

linia

 

Cartell Vaga

 

linia

 

Llibertat presos polítics

 

linia

 

Barcelona Inclusiva

 

linia

 

11è congrés

 

linia

 

Debat educació

 

linia

 

També hi haurà un torn per adquisició de noves especialitats

 

linia

 

 

linia