ustec logo verd

15/11

NOMINA SSTT MUFACE OPOSICIONS BORSA NOMENAMENTS DESTINACIO CT PERMISOS ATUR DIRECCIONS
HORARI JUBILACIO RETRIBUCIO CENTRES NORMATIVA PLANTILLES AGENDA REDUCCIO MESA
ustec Valoració d’USTEC•STEs (IAC) de la vaga de dimecres, 8 de novembre

ustecNOVETATS OPOS: Resum Mesa Sectorial 10/11

ustecSOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS I COMPANYES DE LA SEU,

NO ESTEU SOLS!!

laboralsDimarts 14 de novembre es publicarà, mitjançant la web del Departament i de forma individualitzada mitjançant la web de l'aspirant, una nova Resolució relativa a la llista de participants de la borsa de treball de la convocatòria ordinària 3/2017.

PREMSA: 9-11-2017 [arreglat l'enllaç] / 7-11-2017 / 2-11-2017 /// La Vanguardia: Ustec·Stes cifra en un 45% el seguimiento de la huelga en la escuela catalana / Vilaweb: USTEC-STEs creu que les citacions als docents de la Seu d’Urgell ”tornen a donar sentit” a la llibertat de càtedra / ElEconomista: Ustec·Stes y sindicatos estudiantiles apoyan la huelga general de este miércoles en Cataluña / El Punt Avui: Comunió al pla de la Catedral / Regió 7: Suport als mestres de la Seu investigats per incitació l'odi / Ministerio de Educación Cultura y Deporte: El 21 de Diciembre será no lectivo en los centros docentes de Cataluña / El Diari de l'Educació: Quin adoctrinament?

ustecSOBRE ELS FORMULARIS QUE ESTAN CIRCULANT PER DENUNCIAR L'ADOCTRINAMENT ALS CENTRES EDUCATIUS

ustecPodeu consultar la nostra pàgina d'oposicions on anirem posant les informacions de la propera convocatòria. (places convocades)Xerrades informatives: BARCELONA, LLEIDA, SORT, , VILANOVA, CERVERA, BALAGUER, SABADELL, MOLLET, GRANOLLERS, PREMIÀ, CALELLA, MATARÓ, VIC, MANRESA, BERGA, SOLSONA, IGUALADA, VILAFRANCA

BOE:

12354 Resolución de 27 de octubre de 2017, de la Secretaría General Técnica, por la que se publica la Orden de 26 de octubre de 2017, del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalidad de Cataluña, firmada por la Consejera competente, por la que se garantizan los servicios esenciales que se deben prestar en la Comunidad Autónoma de Cataluña durante la convocatoria de huelga general convocada desde el día 30 de octubre hasta el 9 de noviembre de 2017.

ustecExigim la Llibertat de totes i tots els presos polítics. Suport a totes les mobilitzacions de Crida per la Democràcia.

Comunicat IAC: El dia 8: a la Vaga General, Pa, Sostre, Treball, Igualtat, Llibertats, Dignitat!

DOGC:

Nota informativa

Per aplicació del Reial decret 944/2017, de 27 d'octubre, es publiquen temporalment al Butlletí Oficial de l'Estat les disposicions, actes, acords i resolucions adoptats pel Consell de Ministres i pels altres òrgans habilitats en compliment del Reial decret esmentat.

/ / / /

 

ENLLAÇ AL NOU DOGC

 

MESA SECTORIAL:Divendres 10 de novembre. Tema: OPOSICIONS i sel.lecció de direcció

BOE:

 

Orden ECD/1055/2017, de 26 de octubre, por la que se modifica la Orden ECD/2159/2014, de 7 de noviembre, por la que se establecen convalidaciones entre módulos profesionales de formación profesional del Sistema Educativo Español y medidas para su aplicación y se modifica la Orden de 20 de diciembre de 2001, por la que se determinan convalidaciones de estudios de formación profesional específica derivada de la Ley Orgánica 1/1990, de 3 de octubre, de Ordenación General del Sistema Educativo.

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2480/2017, de 20 d'octubre, dels títols i certificats d'acreditació de la competència en llengües estrangeres en l'àmbit del Departament d'Ensenyament.

ustecLA VIOLÈNCIA MAI ÉS EL CAMÍ

ustecResum mesa sectorial 18 d'octubre: Oposicions i Obertura de borsa

DOGC:

RES ENS/1363/17, 7 de juny, per la qual es crea el programa d'innovació pedagògica "Generació Plurilingüe (GEP): aprendre llengües estrangeres a través de les matèries”.

DOGC:ACORD GOV/76/17,13 de juny, pel qual s'actualitza la programació de l'oferta educativa.

JA PODEU CONSULTAR A L'ATRI LA NÒMINA DEL MES D'OCTUBRE

MESA SECTORIAL: NEGOCIACIÓN DEL PROCESO DE ESTABILIZACIÓN DEL EMPLEO DOCENTE

DOGC:

RESOLUCIÓ ENS/2470/2017, de 20 d'octubre, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics dependents del Departament d'Ensenyament.

ustecDimecres 25 a les 18 HORES CONCENTRACIONS UNITÀRIES CONVOCADES PEL MUCE ARREU DEL TERRITORI:"NO ENS TOQUEU L'EDUCACIÓ". VEURE FOTOS

ustecNo podreu empresonar tot un poble. Llibertat presos polítics per manifestar-se cívica i pacíficament. Tot el suport a Omnium i ANC i a les mobilitzacions.

ustec Càcul de l'import de l'increment retributiu de l'1% amb efectes retroactius de l'1 de gener.

Novetat en la nòmina del mes de juliol de tot el funcionariat i personal laboral de l'Administració

Funció Pública ens ha informat que l'increment retributiu de l'1% amb efectes retroactius des de l'1 de gener de 2017 es farà efectiu aquest mes de juliol.

ustecRoda de premsa a Lleida: Demanem als centres educatius que no demanin aquest programa!!. R Morell "A 4 d'ESO espot ensenyar q els diners són x invertir o x endeutar-te? Com fer diners sense treballar? Cap pedagoc ho pot avalar". @JaumeAeRos "És concienciar als alumnes x pagar un bon pla de pensions, una sanitat privada... Això és el què volem?"

ustec coneixnos

 activitat

sindicat

 

 

xarxes socials

VEURE FOTOS DE LES CONCENTRACIONS DEL DIA 25

linia

 

Llibertat presos polítics

 

linia

 

Barcelona Inclusiva

 

linia

 

11è congrés

 

linia

 

Debat educació

 

linia

 

També hi haurà un torn per adquisició de noves especialitats

 

linia

 

 

linia