ustec

recull de premsa

linia negra Dilluns 12-3-2018 linia negra

Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa: De samarretes liles a vaga feminista: com encaren el 8 de març les escoles (9-3-18)

Fa dies que delegats i delegades sindicals de l’USTEC-STEs (part de la IAC), sindicat majoritari a l’ensenyament públic, expliquen a claustres de docents que els motius per secundar la vaga van més enllà del pla laboral. La crida a sumar-s’hi s’ha fet arribar al conjunt de centres educatius del país, però en molts casos el professorat encara no té decidit quin paper hi tindrà. “Percebem que els motius pels quals convoquem a fer vaga són compartits entre el professorat, però no podem preveure quin seguiment tindrà, i menys en la situació social que ens trobem a Catalunya. Ara bé, això no ens havia d’impedir posar sobre la taula les reivindicacions i acompanyar el moviment feminista”, valora Teresa Esteve, secretaria de les dones d’USTEC.

Economía Digital: Rajoy renueva los conciertos con las escuelas catalanas del Opus vía 155 (9-3-18)

Ramon Font, portavoz de Ustec-Stes, sindicato mayoritario en la enseñanza pública catalana, lamenta que el ministro no haya esperado a la formación del nuevo gobierno de la Generalitat. Font señala que hay centros concertados que también segregan por clase social. Son escuelas que imponen elevadas cuotas pese a que también reciben fondos públicos.

Font recuerda que el gobierno de Mariano Rajoy nombró en noviembre pasado a un nuevo director general de centros concertados y privados de la Generalitat, Miquel Mateo. En cambio, señala que no tienen ninguna prisa por cubrir la vacante de director general de formación profesional.

Assemblea Vallès Occidental: Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL | L'Assemblea al Vallès Occidental

L’ANC, conjuntament amb desenes i desenes d’entitats, han organitzat una gran manifestació pel dia 17 de març per fer front als atacs que està rebent el sistema educatiu català i la llengua catalana, sota el lema “L’escola no té por”. En una roda de premsa a la seu de l’USTEC, representants d’algunes de les entitats organitzadores n’han presentat els detalls, entre els quals l’ANC, USTEC i el SEPC.

Per Ramon Font, del sindicat USTEC, la manifestació té dues raons principals de ser. La primera, per les acusacions recents però constants que reben molts docents d’adoctrinament i per delictes d’odi. “Cal donar una resposta col·lectiva”, ha advertit Font, qui ha remarcat que el paper dels docents ha de ser tractar els temes que calgui, també els polítics, als quals no s’hi ha de renunciar.

La segona raó principal és l’envestida que està rebent la llengua catalana, especialment en el marc del sistema educatiu català. Per Font, cal enviar un missatge clar al Partit Popular, també a Ciutadans, per part de la societat catalana: la llengua no es pot tocar. Un model educatiu amb tant de consens, com és el català, i que garanteix l’èxit d’aprenentatge, no pot ser qüestionat, ha dit.

El Nacional: El govern espanyol renova els concerts a les escoles de l'Opus via 155 (9-3-18)

El Nacional: El gobierno español renueva los conciertos a los colegios del Opus vía 155 (9-3-18)

La Federación de Asociacions de Padres y Madres de Alumnos de Catalunya (Fapac), el sindicato Ustec·Stes, la asociación de maestros Rosa Sensat, la Federación de Padres de Alumnos de Estudiantes Sufragados con fondos públicos (Fapaes) y sindicatos estudiantiles, mostraron, una vez el Consejo de Ministros acordó la renovación, su oposición y consideraron que la voluntad de introducir una casilla lingüística en la preinscripción era una "cortina de humo" para renovar estos conciertos.

El portavoz de Ustec·Stes, Ramon Font, aseguró que su sindicato no aceptará que "se naturalicen los conciertos" -impulsó una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que quería acabar con ellos en una década y apostar por una red pública única-.

Lleida.com: 8M. Vaga general feminista 24h (8-3-18)

Aquest 2018, en ple segle XXI, és evident la necessitat de visibilitzar les desigualtats i discriminacions que continua patint la dona. Les lleis que s’aproven no són suficients, i alguns dels pocs avenços aconseguits en matèria de conciliació són paper mullat, entre d’altres raons per les constants retallades i mesures pressupostàries. Fa segles que les dones ja lluitàvem per poder exercir el dret al vot, el dret al treball i a la formació professional i a la no-discriminació laboral. Avui, des de l’àmbit laboral, encara hem de fer visible:

La necessitat de millorar les condicions laborals i aplicar les mesures corresponents per posar fi a la desigualtat laboral, la bretxa salarial, el sostre de vidre i la desigualtat en les pensions.
Que les cures no han d’impedir accedir a llocs de treball, ni han de suposar problemes organitzatius, ni penalitzacions en la promoció, ni en el salari, ni en la jubilació.
Que cal continuar treballant per l’aplicació efectiva dels protocols d’assetjament en l’àmbit laboral i posar-hi totes les mesures per eradicar la violència masclista. Les dades referents a la violencia masclista continuen sent intolerables.
Que calen mesures pressupostàries i normatives que apostin per avenços socials i en matèria de conciliació.
La gran precarietat laboral en totes les feines i la vulnerabilitat de la situació laboral i social a la qual es veuen sotmeses les dones sense garanties laborals i que no poden exercir el seu dret a la vaga.
La necessitat de canviar els rols i fer front al sistema patriarcal. Al Departament d’Ensenyament, vora un 75% del personal docent som dones. Les discriminacions i desigualtats que podem patir augmenten amb els constants canvis normatius i les retallades pressupostàries. Entre d’altres.
A causa del desenvolupament de la LEC, els nomenaments per ocupar un lloc de treball públic han deixat de ser objectius i transparents. Requisits subjectius com l’entrevista poden impedir obtenir feina pel fet d’estar embarassada o de voler gaudir d’una reducció de jornada per tenir cura d’un fill o una filla o d’un familiar.
Les dones amb un contracte laboral (personal laboral) que gaudeixen de les 6 primeres setmanes obligatòries del permís de maternitat no tenen dret a ser nomenades per a una vacant o substitució.
Amb l’actual normativa d’adjudicacions d’estiu una dona a la qual se li assigna un contracte a 1 de setembre i està de permís de maternitat o ha parit el dia 1 de setembre, i no compleix els tres requisits (vacant l’any anterior i el mateix ST i tipus de jornada) no té relació contractual amb el Departament fins que no acabi el permís. Aquest trencament del vincle suposa, entre d’altres, la pèrdua d’ajudes, com ara la de mare treballadora.

D’altra banda, com hem assenyalat, cal recordar que les mesures pressupostàries han anat destruint sistemàticament l’estat del benestar i han afectat avenços socials i en matèria de concialiació, com ara els drets relacionats amb les cures. Així, abans del 2012, l’article 24 de la llei de concialiació 8/2006 atorgava el dret que un dels progenitors reduís 1/3 la jornada i en cobrés el 100%, per poder-se dedicar a la cura de l’infant. A partir del 2012, la llei 5/2012, del 20 de març (mesures fiscals i financeres) va modificar l’article 24 de la llei 8/2006 i la reducció de jornada comporta una minoració de les retribucions.

Aquestes mesures regressives afecten especialment les dones, ja que són les que assumeixen les tasques de cura, raó per la qual cal continuar insistint en la coeducació. USTEC·STEs (IAC) creiem fermament que la coeducació és indispensable per prevenir la violència masclista, educar en la diversitat i potenciar la riquesa i la igualtat real d’oportunitats. Per tot això considerem que hauria de ser un eix transversal en el currículum educatiu.

Cal que el Departament impulsi accions formatives en matèria de coeducació adreçades a tot el professorat i que aquest sigui un eix prioritari en les seves línies d’actuació i es garanteixi que totes aquestes accions es porten a terme en les instruccions d’inici de curs, sota la supervisió d’un coordinador/a en matèria de coeducació.

Davant les evidències de discriminació de la dona en tots els àmbits, USTEC-STEs (IAC) considera imprescincible una mobilització àmplia des de tots els sectors laborals que culmini en una gran VAGA GENERAL FEMINISTA el 8 de març. És per això que la IAC, de la qual USTEC-STEs forma part, va decidir sumar-se a les demandes del moviment feminista i convocar vaga de 24 hores en un dia tan assenyalat. Ja el 2017 el moviment feminista internacional va començar a impulsar la Vaga Internacional de Dones, que enguany incideix en més de 50 països i en tots els àmbits (consum, cures, estudiantil o laboral).

Cal que continuem evidenciant la necessitat d’un canvi social, econòmic i de les condicions laborals. Cal recordar que cada dia és 8 de març, per la qual cosa USTEC· STEs ens reafirmem en la necessitat d’acompanyar el moviment feminista en una convocatòria de vaga general de 24 hores. Fem una crida, doncs, a tot el personal treballador del Departament d’Educació, homes i dones, a participar-hi.
USTEC-STEs Lleida

AlDia.cat: BOE i Dogc publiquen la renovació dels concerts educatius d'Infantil i Secundària a Catalunya (9-3-18)

La Federació d'Asociacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (Fapac), el sindicat Ustec·Stes, l'associació de mestres Rosa Sensat, la Federació de Pares d'Alumnes d'Estudiants Sufragats amb fons públics (Fapaes) i sindicats estudiantils, van mostrar, una vegada el Consell de Ministres va acordar la renovació, la seva oposició i van considerar que la voluntat d'introduir la voluntat lingüística en la preinscripció era una "cortina de fum" per renovar aquests concerts.

El portaveu d'Ustec·Stes, Ramon Font, va assegurar que el seu sindicat no acceptarà que "es naturalitzin els concerts" --va impulsar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que volia acabar amb ells en una dècada i apostar per una xarxa pública única--.

El Prat Llibertari: L’impacte de la vaga feminista és fa sentir al Prat (9-3-18)

Enguany, la crida a la vaga feminista ha arribat amb més força que mai. Per primera vegada en la història ha esdevingut una convocatòria de vaga general legal, amb autorització del Ministeri de Treball, a partir d’una sol·licitud dels sindicats CGT, IAC i CNT. Altres forces sindicals en l’àmbit dels Països Catalans s’hi han adherit, com la CGT, COS, la Intersindical-SCS, la Intersindical Alternativa de Catalunya – IAC, la CNT, Sindicat de Comissions de Base (Co.Bas) o el sindicat de mestres USTEC.

Agència Cristiana de Notícies Flama: El 8-M més reivindicatiu (9-3-18)

Els sindicats CGT, CNT, Confederació Intersindical i Ustec donen suport a una vaga de tot el dia, mentre que CCOO i la UGT han convocat aturades de dues hores per torn.

Ràdio Móra d'Ebre: Informatiu HORA 14 (8-3-18)

 

diari tarragona

La normalidad, la otra cara de la huelga feminista (9-3-18)

Precisamente, en los centros educativos fue donde más incidencia tuvo la huelga. Según datos de los sindicatos, nueve de cada diez alumnos no fueron a clase. En el profesorado la cifra se reduce a un 10%, y tiene un desigual repartimiento entre los centros de las grandes ciudades y de los pequeños pueblos.

Son datos del sindicato USTEC, tras un muestreo en una cuarentena de centros educativos de la provincia. En la universidad los datos se reducen considerablemente. Según la URV, el 60% de los estudiantes secundaron la huelga.

En el caso del personal administrativo y de servicios la cifra se situó alrededor del 16% y en los profesores y entre el personal investigador, no superó el 3%. 

linia verda

cadena ser

L'Ebre surt al carrer per reclamar la igualtat efectiva entre homes i dones (9-3-18)

Les Terres de l’Ebre han viscut un Dia de la Dona totalment reivindicatiu. Més de 200 dones i també homes van omplir ahir a la tarda la plaça Barcelona de Tortosa per participar en un acte organitzat per la Comissió per la vaga feminista de 24 hores, convocada entre d’altres pels sindicats CATAC-CTS, CGT I USTEC. S’hi van veure dones de totes les edats i de professions i procedències variades. També hi havia molts homes.

linia verda

nacio digitalcreative commons

La lluita per la igualtat agafa embranzida en un 8-M històric (9-3-18)

Des d'alguns sectors s'han ofert xifres de la jornada, com a les universitats, on el seguiment de la vaga ha estat molt desigual. A la UAB ha estat molt majoritari en algunes facultats, mentre que en altres ha oscil·lat entre el 15% i el 65%, i a la de Lleida s'han suspès el 35% de classes per manca d'alumnes i professorat. El sindicat de professors Ustec-Stes ha xifrat en un 20% el seguiment en centres públics de Primària i Secundària, però amb escoles que arriben al 80% i en altres molt menor.

linia verda

el pais

El BOE publica la renovació dels concerts educatius a Catalunya (9-3-18)

El BOE publica la renovación de los conciertos educativos en Cataluña (9-3-18)

La Federación de Asociacions de Padres y Madres de Alumnos de Catalunya (Fapac), el sindicato Ustec·Stes, la asociación de maestros Rosa Sensat, la Federación de Padres de Alumnos de Estudiantes Sufragados con fondos públicos (Fapaes) y sindicatos estudiantiles, mostraron, una vez el Consejo de Ministros acordó la renovación, su oposición y consideraron que la voluntad de introducir la voluntad lingüística en la preinscripción era una "cortina de humo" para renovar estos conciertos.

El portavoz de Ustec·Stes, Ramon Font, aseguró que su sindicato no aceptará que "se naturalicen los conciertos". Este sindicato impulsó una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que quería acabar con ellos en una década y apostar por una red pública única.

linia verda

iac**

El Self-service radiogràfic i d’altres mals de l’atenció primària de salut (12-3-18)

Primeres valoracions del #8M: Èxit de la #VagaFeminsta (8-3-18)

Aquest #8M ha estat històric, el moviment feminista ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu, dones de 4 quatre generacions han coincidit als carrers, colze a colze.

Tant les assemblees prèvies com les manifestacions nocturnes del dia 7 ja feien veure que la vaga venia forta..

Com a dones sindicalistes valorem molt positivament les primeres hores de la vaga. A Catalunya hem vist piquets multitudinaris a moltes ciutats així com manifestacions i accions massives.

El moviment feminista porta anys treballant, agrupant allò dispers i unint allò diferent i aquest 2018 ha cristal·litzat una mobilització de masses, que ha entrat de ple als llocs de feina. Per exemple a RENFE Catalunya l’aturada arriba al 45%. Tanmateix la vaga s`ha estès a les cures, moltíssimes dones han decidit fer no assumir totes aquelles feines invisibles,

impagades, que les dones fem cada dia i que mouen el món.

Des del sindicalisme combatiu, de la mà del moviment feminista, s’ha fet una aposta valenta per construir una vaga general, que poses en primer pla l’opressió i la discriminació que pateix el 50% de la població. Està sent un dia històric, on tota la població està aprenent acabar amb el sexisme ha de ser un objectiu de les classes populars en general i de la gent treballadora en particular.

La manifestació de les estudiants a Barcelona ha estat enorme ( a la UAB han parat el 90% a la facultat de Ciències Polítiques i el 75% a Ciències) una gran onada feminista ha omplert el centre de la ciutat. Una nova fornada de dones, valentes, lliures, feministes està arribant disposades a trencar amb el sexisme a tots els àmbits de la vida.

Ens veiem aquesta tarda a les manifestacions unitàries.

linia verda

ara cat

El BOE i el DOGC publiquen la renovació dels concerts de les escoles que segreguen per sexe (9-3-18)

De fet, la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (Fapac), el sindicat USTEC-STEs i els sindicats d'estudiants van avisar que l'anunci de la casella lingüística per estudiar en castellà és tan sols una "cortina de fum" per intentar tapar el veritable objectiu del govern espanyol, que és, van dir, aprovar la renovació de 1.956 concerts educatius, entre els quals hi ha 16 escoles de l'Opus Dei que segreguen per sexe.

linia vermella

la vanguardia

BOE y Dogc publican la renovación de los conciertos educativos de Infantil y Secundaria en Catalunya (9-3-18)

La Federación de Asociacions de Padres y Madres de Alumnos de Catalunya (Fapac), el sindicato Ustec·Stes, la asociación de maestros Rosa Sensat, la Federación de Padres de Alumnos de Estudiantes Sufragados con fondos públicos (Fapaes) y sindicatos estudiantiles, mostraron, una vez el Consejo de Ministros acordó la renovación, su oposición y consideraron que la voluntad de introducir la voluntad lingüística en la preinscripción era una "cortina de humo" para renovar estos conciertos.

El portavoz de Ustec·Stes, Ramon Font, aseguró que su sindicato no aceptará que "se naturalicen los conciertos" --impulsó una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que quería acabar con ellos en una década y apostar por una red pública única--.

linia vermella

europa press

BOE y Dogc publican la renovación de los conciertos educativos de Infantil y Secundaria en Catalunya (9-3-18)

La Federación de Asociacions de Padres y Madres de Alumnos de Catalunya (Fapac), el sindicato Ustec·Stes, la asociación de maestros Rosa Sensat, la Federación de Padres de Alumnos de Estudiantes Sufragados con fondos públicos (Fapaes) y sindicatos estudiantiles, mostraron, una vez el Consejo de Ministros acordó la renovación, su oposición y consideraron que la voluntad de introducir la voluntad lingüística en la preinscripción era una "cortina de humo" para renovar estos conciertos.

El portavoz de Ustec·Stes, Ramon Font, aseguró que su sindicato no aceptará que "se naturalicen los conciertos" --impulsó una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que quería acabar con ellos en una década y apostar por una red pública única--.

linia vermella

tv3

El govern espanyol blinda amb el 155 el concert a les escoles que separen per sexe (10-3-4)

El portaveu del sindicat Ustec, Ramon Font, creu que aquesta decisió farà més profund un dels principals problemes que té l'ensenyament català.

linia vermella

stes intersindical**

La Confederación Intersindical califica de “estético” el incremento retributivo de Montoro a los empleados y empleadas público (10-3-18)

HUELGA GENERAL DE ENSEÑANZA EN ANDALUCÍA: USTEA convoca huelga en apoyo de las reivindicaciones del personal interino (7-3-18)

linia vermella

stpv **

La vaga de 24 hores del 8 de març té un seguiment d’un 50% en ensenyament públic (9-3-18)

linia vermella

 

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

iac**

linia vermella

stes intersindical**

linia vermella

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

 

 

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

 

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

 

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

 

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

 

 

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermellafletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:36 (8)