ustec

recull de premsa

linia negra Dilluns 18-6-2018 linia negra

USTEC: Ja tenim app d'USTEC!

Empordà: Sindicats censuren les contractacions "a dit" a l'escola pública (16-6-18)

Segons indica USTEC-STEs, aquestes entrevistes personalitzades tenen base jurídica a la Llei d'Educació de Catalunya (LEC), aprovada el 2009 i desenvolupada a través del decret 39/2014, norma que ha estat completada per les resolucions d'adjudicacions provisionals dels últims dos cursos.

L'aprovació d'aquest decret "va suposar obrir la porta al model de gestió privada per definir, catalogar i contractar treballadors públics per part dels equips directius vulnerant els principis d'objectivitat, transparència i publicitat que regula la contractació en la funció pública", assenyala un comunicat d'aquest sindicat.

Aquest és "un instrument del Departament (d'Educació) no per a l'excel·lència acadèmica, sinó bàsicament per aconseguir la submissió a les direccions", ha apuntat Xavier Diez, un dels portaveus d'USTEC-STEs en declaracions als mitjans a l'entrada de la conselleria, on aquesta organització s'ha concentrat per manifestar el seu rebuig a aquest procediment.

Els sindicalistes, que han col·locat diversos endolls a l'edifici a manera de protesta, han portat una pancarta que resava: "Gestió democràtica dels centres. No a aquest model d'autonomia".

USTEC-STEs lamenta que el Departament no hagi fet públic cap informe que justifiqui que la implementació d'aquest tipus de contractacions suposa una millora per als centres.

Diari Jornada: Denuncien irregularitats en les oposicions d’Ensenyament

El portaveu del sindicat USTEC-STEs, Ramon Font, reconeix que «és molt estrany» que totes les notes dels suspesos estiguin entre el 3 i el 4 mentre que la dels pocs aprovats hagin passat del 7. Font ha criticat l’actual sistema d’oposicions, que, segons el portaveu, «beneficia els qui poden preparar-se millor la part memorística, en detriment de la pràctica habitual a l’aula». Font assegura que el funcionament de les proves representa un «ERO encobert». Així mateix, el portaveu confia que el nou conseller estableixi canvis per fer front a les oposicions massives que s’han de portar a terme els pròxims cursos si es volen reduir els interins del 30% al 5%.

El sindicat anima a presentar recursos d’alçada als docents que no estiguin conformes amb la nota —el darrer procediment al qual poden aspirar—, cosa ja han fet una quarantena d’examinands al tribunal d’educació física, casos que Font espera que es resolguin positivament.

Radio Calella Televisió: El portaveu d’USTEC-STEs inaugura el local de la CUP amb una xerrada sobre “L’educació que volem” / [Àudio] Info Vespre 14-06-18

tot lleida

I la Justícia va dir el que (gairebé) tots sabíem

Aquest dimecres, 13 de juny, l’Audiència de Lleida ha arxivat la causa contra tot el professorat de La Seu d’Urgell denunciat pel delicte “d’incitació a l’odi” arran del tractament que es va fer a les aules dels fets ocorreguts l’1 d’octubre en ocasió del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Celebrem i ens felicitem de l’arxivament d’aquesta causa oberta contra el professorat de l’escola Albert Vives, Pau Claris i La Salle de la capital de l’Alt Urgell. Però el mal ja està fet: han estat nou mesos de patiment i d’angoixa que han afectat i molt les persones encausades: en el pla físic, moral i com a professionals de l’educació. Creiem que el fet que la causa hagi estat arxivada dóna la raó al professorat injustament acusat i a tots els qui vam defensar des del primer moment la seva actuació els dies posteriors a l’1 d’octubre. A més, l’asseveració de l’Audiència de Lleida en el sentit que “no hi va haver cap incident a les aules” i que “res té a veure amb una promoció directa i indirecta a l’odi contra un grup determinat, fomentada o incitada des del mateix centre o pels seus docents en concret”, és un seriós i contundent avís per tots aquells que des de diferents instàncies polítiques -sobretot- han intentat judicialitzar l’escola catalana acusant-la de manera injusta d’adoctrinament. És molt greu aquesta actitud tan irresponsable i té nom: se’n diu difamació. Evidentment, ens referim a membres significats del partit governant a l’Estat fins fa pocs dies i a qui pretenia ser-ne l’alternativa, el president del qual se saltà totes les línies vermelles en assenyalar el professorat de l’Institut de Sant Andreu de la Barca sense proves i obviant deliberadament la presumpció d’innocència que és de deguda observació en qualsevol Estat amb uns mínims estàndards democràtics. D’ells n’esperem i n’exigim les públiques i necessàries disculpes.

Reivindiquem una vegada més el dret i el deure de parlar de tot a l’escola i rebutgem la intromissió en la feina que porta a terme el professorat per motivacions de caire polític que res no tenen a veure amb l’educació. Si a alguns els fa por que l’escola faci allò que ha de fer és perquè potser els fa por la democràcia. Aspirem, els docents, a educar per una ciutadania crítica i responsable, a col·laborar en l’empoderament dels i de les joves, de tots els infants que ens són confiats, per des del respecte més escrupolós en tant que persones i persones en formació i en base als valors que inspiren l’actuació diària que es fonamenta en la Declaració Universal dels Drets Humans, contribuir al seu creixement.

Judicialitzar l’educació i voler atemorir el professorat perquè s’autocensuri no és el camí que mena a la convivència, ans al contrari. Han de saber, però, els qui pretenen dinamitar-la, que malgrat el patiment generat aquestes situacions que mai s’haurien d’haver produït fan més forta l’escola i més imprescindible la tasca que ha fet des de la recuperació de la democràcia i que estem convençuts que continuarà fent en el futur.

Permanent del Secretariat Intercomarcal d’USTEC·STEs (IAC)

linia verda

20 minutoscreative commons

Denuncian irregularidades en las oposiciones de Enseñanza de la Generalitat

Algunos de estos maestros que no han pasado el concurso de oposición se han empezado a movilizar a través de las redes sociales y han empezado a presentar recursos de alzada, el último procedimiento a que pueden aspirar. De hecho, este es el procedimiento que anima a seguir el sindicato USTEC-STEs. Según ha explicado el portavoz, Ramon Font, hay algún tribunal de educación física que sólo ha aprobado a dos opositores y el resto de los examinandos, unos 40, han presentado este recursos de alzada, que confía que se resuelvan positivamente. Font ha detallado que es habitual en las pruebas eliminatorias hacer ''una criba'' y aprobar sólo a 10 personas de 70, por ejemplo, porque así, las personas eliminadas no tienen que hacer la presentación, pero reconoce que es ''muy extraño'' que todas las notas sean de entre 3 y 4 y los dos aprobados pasen del 7. Font ha criticado que este sistema de oposiciones beneficia a quienes pueden prepararse más la parte memorística, en detrimento de la práctica habitual en el aula.

La demanda de plazas públicas de P3 en Barcelona supera por primera vez a la concertada

linia verda

el diari de educaciocreative commons

Els reptes en educació del Govern Quim Torra

Així les coses, els sindicats se centraran d’entrada a demanar que s’aïlli al professorat de la pugna política d’aquests últims mesos. Així hova demanar per carta el sindicat majoritari de l’ensenyament públic, USTEC.

“Estem a favor de reduir la segregació, però sempre que no consisteixi en donar xecs amb diners a la concertada”, adverteix el portaveu d’USTEC, Ramon Font. De la mateixa opinió és Belén Tascón, presidenta de la federació d’AMPA catalanes FaPaC, que recorda que la “finalitat social” de les concertades està estipulada per llei.

Els reptes en educació del Govern Quim Torra

Mètode Singapur: "les mates no agraden perquè no s'entenen"

Després del Desemparats, què? Debat per revisar el sistema de protecció

L’Arbre dels Drets de l’Infant: de projecte educatiu a patrimoni públic

Pilar Gargallo "Cal tornar a posar l'escola pública com a motor del sistema"

linia verda

vilawebcreative commons

Les famílies tancades al Consorci d’Educació per reclamar més places de P3 desconvoquen la protesta

Una desena de famílies de l’Esquerra de l’Eixample es tanquen al Consorci d’Educació

linia verda

el pais

Lo que las niñas querrían ser de mayores si fueran niños

“Los errores de los niños son oportunidades de aprender y merecen ser celebrados, no castigados”

Un jardín de juegos en la azotea del hospital para los niños ingresados

El niño que dice adiós a su hermana y da una lección de amor y compasión

Tres casos de garrapatas en niños obligan a cerrar el patio de un colegio de Salamanca

Fotorrelato: Cinco álbumes ilustrados para abordar con los niños el drama de los refugiados

Campamentos urbanos o cómo conciliar este verano

Cómo saber si mi hijo es adicto a los videojuegos

Fotorrelato: Cinco álbumes ilustrados para abordar con los niños el drama de los refugiados

‘X-Men: primera generación’

Tres claves sencillas para educar a tus hijos en inteligencia emocional

Un niño de cinco años rompe una estatua de 113.000 euros mientras sus padres disfrutaban de una boda

12 pasos para desarrollar el apego seguro en niños, clave para criar hijos resilientes

linia verda

el periodico

La escuela pública supera por primera vez a la concertada en BCN

Philippe Meirieu: «Als joves radicalitzats l'escola els ha d'oferir

Torna el primer secretari d'Educació de Zapatero

linia verda

cadena ser

Vuelcan dos camiones de las obras de ampliación de un colegio en Paracuellos de Jarama

Oposiciones de Educación: Opositores tinerfeños, obligados a examinarse en Gran Canaria

La Diputación abre la selección de 5 plazas dirigidas a personas con discapacidad intelectual

Escultores de Guadalajara modelan un pino seco de 118 años para realizar una escultura homenaje a los profesores: La madera de un árbol de 118 años rinde homenaje a los maestros en Guadalajara

Un error administrativo impide a una decena de personas presentarse a las oposiciones de Secundaria

Masiva manifestación para pedir obras en los colegios

Tan solo el 35% de los estudiantes de ciencia son mujeres

Overbooking en los campamentos de verano

Cómo transformar un residuo en un buen material de construcción

Vicent Marzà responde en Radio Valencia

El coruñés opina: El talento en la investigación, sin recursos económicos

El juez busca a más implicados en el caso de presuntos malos tratos a un niño con autismo

Adictos al juego y las apuestas desde la adolescencia

linia verda

segre

El Suprem veu il·legal no pagar a interins el juliol i l'agost

USTEC-STEs, el sindicat majoritari al sector de l’ensenyament, afirma que a Catalunya no va ocórrer com a Múrcia, on molts interins van passar directament a ser substituts. Detalla que aquí la sentència afecta sols els interins que estan malalts o de baixa maternal en el moment dels nomenaments d’estiu per al pròxim curs i els adjudiquen una plaça en un altre servei territorial. En aquest cas, passen a ser substituts i, per tant, no cobren el juliol i l’agost.

Per una millora real de l’educació

Les matemàtiques, principal trava per als aspirants a mestre en la prova d’aptitud

linia vermella

diari de girona

Denuncien irregularitats en les oposicions d'Ensenyament

Alguns d'aquests mestres que no han passat el concurs d'oposició s'han començat a mobilitzar a través de les xarxes socials i han començat a presentar recursos d'alçada, el darrer procediment a què poden aspirar. De fet, aquest és el procediment que anima a fer el sindicat USTEC-STEs. Segons ha explicat el portaveu, Ramon Font, hi ha algun tribunal d'educació física que només han aprovat dos opositors i que la resta dels examinands, una quarantena, han presentat aquest recurs d'alçada, que confia que es resolguin positivament.

Font ha detallat que és habitual en les proves eliminatòries fer ''un cribratge'' i aprovar només 10 persones de 70, per exemple, perquè així, les persones eliminades no han de fer la presentació, però reconeix que és ''molt estrany'' que totes les notes siguin entre el 3 i el 4 i els dos aprovats passin del 7. Font ha criticat aquest sistema d'oposicions beneficia els qui poden preparar-se més la part memorística, en detriment de la pràctica habitual a l'aula. Considera que actualment les proves, amb aquest funcionament són un ''ERO encobert'' i confia en què el nou consell estableixi canvis per poder fer front a les oposicions ''massives'' que s'han de fer els cursos propers si es volen reduir del 30 al 5% els interins.

Creativitat i innovació per a l'educació del futur

Acaben els exàmens de la selectivitat per a 3.134 estudiants de Girona

linia vermella

stes intersindical**

Sentencia del Tribunal Supremo a favor del profesorado interino por el cobro de los meses de verano en la Región de Murcia

STEs_SentenciaTS_PInterino_Murcia.pdf

Pleno de la Confederación de STEs-i.

Resolución del Pleno de la Confederación de STEs-i, de apoyo a las mujeres inmigrantes temporeras de la fresa de Huelva.

Resolucion_PlenoTemporeras_Huelva.pdf

linia vermella

stpv **

STEPV reclama la reversió de les retallades en les instruccions d’inici de curs

linia vermella

gencat**

Els Jocs Florals Escolars premien l'expressió i la producció escrita dels alumnes catalans

linia vermella

diari tarragona

La Escola de Música de Tarragona recibe el doble de las solicitudes que puede atender

linia vermella

el punt avui

Denuncien irregularitats en les oposicions d’Ensenyament

Alguns d’aquests mestres que no han passat el concurs d’oposició s’han començat a mobilitzar a través de les xarxes socials i han començat a presentar recursos d’alçada, el darrer procediment a què poden aspirar. De fet, aquest és el procediment que anima a fer el sindicat USTEC-STEs. Segons ha explicat el portaveu, Ramon Font, hi ha algun tribunal d’educació física que només han aprovat dos opositors i que la resta dels examinands, una quarantena, han presentat aquest recurs d’alçada, que confia que es resolguin positivament.

Font ha detallat que és habitual en les proves eliminatòries fer ’’un cribratge’’ i aprovar només 10 persones de 70, per exemple, perquè així, les persones eliminades no han de fer la presentació, però reconeix que és ’’molt estrany’’ que totes les notes siguin entre el 3 i el 4 i els dos aprovats passin del 7. Font ha criticat aquest sistema d’oposicions beneficia els qui poden preparar-se més la part memorística, en detriment de la pràctica habitual a l’aula. Considera que actualment les proves, amb aquest funcionament són un ’’ERO encobert’’ i confia en què el nou consell estableixi canvis per poder fer front a les oposicions ’’massives’’ que s’han de fer els cursos propers si es volen reduir del 30 al 5% els interins.

Polèmica a l’examen de català de les PAU, que considera “amorosa” la relació d’abús entre la Marta i el Sebastià de ’Terra baixa’

Oportunitat per a l’Educació

L’escola catalana de Sallagosa en perill reuneix els 35.000 euros que li permeten seguir oberta

Les AMPA dels centres d’alta complexitat presenten mesures per evitar la segregació escolar

Director adjunt per a Martí Fonalleras

La UdG premia onze treballs de recerca de batxillerat

La demanda d’escola pública a Barcelona supera la de concertada per primera vegada

L’ampliació de l’escola de Sant Esteve de Guialbes, a partir d’aquest estiu

linia vermella

ara cat

Els docents seran agents de l'autoritat per primera vegada

Més de 168.000 alumnes ja coneixen fruites i hortalisses de proximitat gràcies a 'A menjar sa!'

El meu fill té Altes Capacitats

Com veuen el món els joves de 15 anys

La demanda d'escola pública a Barcelona supera per primera vegada la de la concertada

Les famílies de l'Eixample sense places de P3 accepten una mediació amb el Síndic

L'atur i l'abandonament escolar espatllen l'ascensor social a Espanya (Editorial)

L’atur i l’abandonament escolar perpetuen la pobresa a Espanya

Escola jove, educació innovadora

¿Amb 12 anys és possible tenir parella?

La fórmula per assegurar la cohesió al barri

Monitoritzar els fills amb aplis. Hem embogit o què?

Els joves del ‘jo-jo!, ja-ja!’ Diferents llenguatges (M. Jesús Comellas)

Germans acabats d’estrenar (Anna Manso)

Quan perdem els papers (Carlos González)

El meu veí (Lluís Gavaldà)

Atenció conjunta

Qui es recorda de fotografiar els prematurs?

“L’aprenentatge no s’acaba a l’escola” (Francesc Orteu)

La generació 4C

linia vermella

ara balears

El professorat es posa les ulleres liles en contra dels estereotips sexistes

Les guarderies, un mercat totalment desresgulat

Família, què podem fer per educar en la igualtat?

Els instituts de Balears giren cap a una nova perspectiva de gènere

Francesca Salvà : “És un error pensar que a l’escola hi ha igualtat”

Menorca posa especial atenció a la franja que va dels zero als tres anys

On s’eduquen els infants de les Balears?

L’educació 0-3 anys topa amb els tràmits institucionals

linia vermella

regio7

L'osonenca Dolors Collell torna a la delegació d'Ensenyament amb l'anoienca Júlia Estaran

linia vermella

tv3

La demanda de P3 a l'escola pública supera per primer cop la concertada a Barcelona

linia vermella

 

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

iac**

linia vermella

stes intersindical**

linia vermella

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

 

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

 

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

 

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

 

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermellafletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:36 (26)