ustec

recull de premsa

linia negra Dilluns 1-10-18 linia negra

CONCENTRACIONS ALS CENTRE EDUCATIUS L'1 D'OCTUBRE. USTEC-STEs IAC

El Nacional: USTEC-STEs convoca concentracions a les escoles i instituts al migdia per l'1-O

El sindicat USTEC-STEs crida a concentrar-se a les portes de les portes d'escoles i instituts a les dotze del migdia del dia 1 d'octubre per commemorar el primer aniversari del referèndum i denunciar "la repressió" que "van patir" els centres educatius. D'aquesta manera, el sindicat, que és part cofundadora de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), se suma a les accions de la Plataforma 1 d'octubre.

En un comunicat, USTEC-STEs assegura que "la brutalitat de la intervenció policial envers les persones i les escoles i instituts, al conjunt del nostre territori, fa palès que era una estratègia premeditada". Alhora, recorda que, després de l'1-O, els centres educatius "van haver de suportar denúncies i acusacions d'adoctrinament que encara ara estan obertes".

Radio Arenys: El Sindicat educatiu USTEC-STES fa una crida per una concentració davant les escoles i instituts aquest 1-O

L’objectiu és commemorar el primer aniversari del referèndum i condemnar la resposta policial que va haver-hi a molts centres on es feien les votacions. Els estudiants de l’Institut Tres Turons s’hi afegiran. Des de la Presentació, en principi, no s’ha previst fer cap acció.

El portaveu de l’USTEC-STES, Ramon Font, ha explicat que la idea és que cada centre educatiu faci una concentració davant dels edificis una vegada acabin les classes. Font ha remarcat que els estudiants no poden fer una vaga per motius polítics i per aquest motiu la millor opció ha estat fer la convocatòria per fer una concentració fora de l'horari lectiu.

USTEC-STES és una de les entitats que forma part de la Plataforma 1 d’Octubre que està organitzant els actes en record de l’1-O arreu de Catalunya aquests dies. De fet, la plataforma també ha convocat a tothom qui pugui perquè el pròxim dilluns a les 12 del migdia es concentri davant dels col·legis electorals i dels llocs de treball per ‘exigir els drets democràtics i denunciar la repressió’ i que es vagi a Barcelona a partir de dos quarts de 7 de la tarda a la manifestació que arrencarà de plaça Catalunya fins el Parlament.

 

20 minutoscreative commons

Las escuelas catalanas quieren conmemorar el 1-O con normalidad en las aulas

El sindicato de enseñanza USTEC-STEs ha convocado concentraciones al mediodía frente a los centros educativos.

A las concentraciones en las escuelas, convocadas a las 12 horas frente a las puertas de los centros educativos por el sindicato de enseñanza USTEC-STEs para denunciar "la represión" que "sufrieron", se sumarán otros actos para recordar el 1-O con motivo de su aniversario, organizados por administraciones y entidades independentistas y ciudadanas. En Barcelona está prevista una manifestación que empezará a las 18:30 horas en la plaza de Catalunya y terminará en el parque de la Ciutadella, junto al Parlament.

linia verda

europa press

Estudiantes catalanes harán huelga este lunes por el 1-O

linia verda

el confidencial

Independencia de Cataluña: El informe que denuncia cómo se adoctrina en el nacionalismo a los niños catalanes

Recuerda, a este respecto, que el líder del sindicato USTEC-STEs, Ramon Font, afirmó en un mitin que “no darían clases en castellano bajo ningún concepto” y que solo Ponsatí era su “consejera legítima”, por lo que “no reconocerían ninguna autoridad impuesta antidemocráticamente”.

linia verda

el pais

L’independentisme torna a posar les escoles al centre de la reivindicació

El independentismo pone a la escuela en el centro de sus reivindicaciones

El sindicato USTEC, mayoritario en la escuela pública, ha convocado a los docentes a concentrarse en la puerta de los centros al terminar la jornada lectiva. “Los colegios tienen una particularidad especial por lo que pasó allí el 1 de octubre y lo que derivó de todo ello. El 1 de octubre es un día muy político en los centros, pero que también entra dentro de reivindicar los derechos humanos. Para nosotros no es partidista” defiende Ramon Font, de USTEC.

linia verda

iac**

La tardor de 2017 la IAC impulsa, amb altres organitzacions, la plataforma que permet l’èxit del 3 d’octubre

linia vermella

la vanguardia

Sindicatos de estudiantes catalanes convocan una huelga en las universidades este lunes por el 1-O

El sindicato de profesores Ustec·Stes ha convocado concentraciones en los centros educativos de Catalunya, sumándose a las acciones promovidas por la Plataforma 1 d'Octubre, al finalizar el horario lectivo de la mañana.

linia vermella

el punt avui

“Els dibuixos? A la paperera; tenia por”

Ramon Font, portaveu nacional del sindicat majoritari en l’ensenyament,Ustec-Stes, destaca que els atacs han adquirit una nova dimensió: “Per primer cop hem de defensar l’article 20 de la Constitució, la llibertat de càtedra, que és la garantia que el professor pot donar les explicacions que cregui oportunes i que poden ser diferents de les del professor del costat”, recorda Font. Després de l’1 d’octubre, el sindicat va publicar un butlletí monogràfic amb l’explícit títol de Cobertura legal per perdre la por de tractar continguts democràtics dins l’aula.

Ustec recorda que a Catalunya hi ha 1,5 milions d’alumnes escolaritzats i només s’han rebut 150 denúncies, que han afectat 500 docents. Però l’advertència és clara: tothom pot ser el proper cap de turc.

linia vermella

ara cat

Estudiants catalans estan cridats a la vaga en el primer aniversari de l'1-O

El sindicat de professors USTEC-STEs ha convocat concentracions en els centres educatius de Catalunya, sumant-se a les accions promogudes per la Plataforma 1 d'Octubre, quan s'acabi l'horari lectiu del matí.

linia vermella

ALTRES MITJANS:

AlDia.cat: Estudiants catalans faran vaga aquest dilluns per l'1-O

El sindicat de professors Ustec·Stes ha convocat concentracions als centres educatius de Catalunya, sumant-se a les accions promogudes per la Plataforma 1 d'Octubre, en finalitzar l'horari lectiu del matí.

Vozpopuli: Institutos catalanes envían autorizaciones a los padres de cara a la huelga del 1-O

Aunque la instrucción oficial es tener las puertas de los colegios abiertas para los alumnos que quieran acudir, el sindicato de docentes USTEC-STEs, el mayoritario en Cataluña, ha hecho una llamada a concentrarse a las puertas de los centros educativos a las doce del mediodía del próximo lunes, sumándose así a las acciones de la Plataforma 1 de octubre para denunciar "la represión que sufrieron los centros educativos".

Crónica Global: El independentismo y la falta de profesores de catalán

La USTEC asegura que hay una demanda en distintas especialidades, producto de un descenso en los estudios de filología catalana que ha comenzado a remontar de forma lenta

El sindicato USTEC, mayoritario en el sector, ofrece en su web todas las peticiones, en los distintos centros, divididos por comarcas, con plazas cubiertas o sin cubrir que se ofertan casi día a día.

Expansión: Un año del 1-0: Los CDR cortan el AVE, calles de Barcelona y autopistas

El sindicato de profesores Ustec·Stes, por su paret, ha convocado concentraciones en los centros educativos, sumándose a las acciones promovidas por la Plataforma 1 d'Octubre, al finalizar el horario lectivo de la mañana.

El conseller de Enseñanza de la Generalitat, Josep Bargalló, aseguró esta semana que las escuelas abrirán el lunes como cualquier día lectivo "con la seguridad de que nadie interrumpirá, y podrán cerrar sin los vidrios rotos", en referencia a los daños en centros educativos producidos el año pasado el 1-O.

Resaltó que las escuelas tienen autonomía de centro y que serán las direcciones las que decida qué hacer durante el horario lectivo: "No habrá ninguna escuela que no abra y no haga horario lectivo".

ElNacional: Guía de todos los actos en que se recordará el 1 de Octubre un año después

El Sindicato USTEC (Unión de Sindicatos de Trabajadores/se de la Enseñanza de Catalunya) también ha convocado concentraciones en las puertas de todos los centros educativos al acabar el horario lectivo de la mañana.

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

iac**

linia vermella

stes intersindical**

linia vermella

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

 

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

 

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

 

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

 

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermellafletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:36 (11)