ustec

recull de premsa

linia negraDel 11 al 13-3-19 linia negra

aldia

Ustec·Stes obté el 43% dels vots en les eleccions sindicals de l'ensenyament públic

El sindicat Ustec·Stes ha guanyat les eleccions sindicals en l'ensenyament públic català amb el 43% del suport electoral, ha informat el sindicat en un comunicat.

En un context d'increment de la participació de vuit punts, Ustec·Stes ha incrementat en 4.000 vots el seu suport, que li ha donat una victòria en tots els serveis territorials.

Aquestes dades suposen un increment de 151 a 162 delegats: "Els resultats representen una avaluació positiva a la feina que ha fet aquests darrers anys i representen un estímul per seguir treballant amb el professorat i l'escola pública".

linia verda

el diari de educaciocreative commons

USTEC s'imposa a les eleccions sindicals de l'ensenyament públic

El sindicat USTEC-STEs, amb el 43% dels vots i 162 delegats, ha tornat a ser la força sindical més votada a les eleccions a l'ensenyament públic que s'han fet aquest dimarts. Per darrere han quedat CCOO (58), Intersindical-CSC (47), Aspepc (43), CGT (24), UGT (22), USOC (4), ANPE (2) i CSIF (2).

Un total de 81.040 docents de l’ensenyament públic estaven cridats a votar aquest dimarts per escollir els seus representants a les juntes de personal docent. Amb el 100% de l’escrutini, la participació ha estat del 42’80% (34.685 vots emesos), la qual cosa suposa un increment de la participació de 8 punts. La màxima participació s’ha registrat a Lleida (60,6%) i la més baixa a Baix Llobregat (35,95%).

USTEC-STEs (IAC) ha estat el sindicat que ha recollit més vots a tots els serveis territorials, i passa de 151 a 162 delegats. Segons el seu portaveu nacional, Ramon Font, “els resultats representen una avaluació positiva de la feina feta en aquests darrers anys, i representen un estímul per continuar treballant amb el professorat i l’escola pública”. “No hem d’obviar -ha afegit- que aquesta victòria s’ha produït en un context difícil, caracteritzat per una situació política i social convulsa i amb la irrupció de noves candidatures sindicals”.

linia verda

vilawebcreative commons

La USTEC-STEs guanya les eleccions sindicals d'ensenyament amb la irrupció important de la Intersindical-CSC - VilaWeb

El sindicat USTEC-STEs ha guanyat amb claredat les eleccions sindicals al sector de l’ensenyament públic no universitari de Catalunya i la Intersindical-CSC hi ha entrat amb força. En total, les dues forces sindicals sumen el 57% dels delegats.

La primera força, el sindicat USTEC-STEs, és un sindicat sobiranista, que va donar suport a la vaga general del 21 de febrer i ha demanat l’alliberament dels presos polítics i el respecte a la voluntat del poble català. Malgrat l’entrada de la Intersindical-CSC, el sindicat ha mantingut el suport i ha passat de 10.600 a més de 14.400 vots, amb el 98,8% del total escrutat. En aquestes eleccions sindicals es triaven vint delegats més que en les anteriors.

Els docents acudeixen avui a les urnes per les eleccions sindicals - VilaWebEls docents acudeixen avui a les urnes per les eleccions sindicals - VilaWeb (12-3-19)

linia verda

nacio digitalcreative commons

USTEC revalida majoria entre els mestres del Vallès en unes eleccions que irromp la Intersindical-CSC | NacióSabadell

Més de 80.000 mestres de primària i secundària de l'escola pública estaven cridats aquest dimarts a votar a les eleccions sindicals. Escollien 364 representants (20 més que fa quatre anys) repartits en deu juntes de personal. Amb la totalitat dels vots escrutats, la USTEC-Stes s'ha fet de nou amb la majoria de representant un clar triomf electoral. Tenia 150 delegats i en tindrà ara 162. 

Réplica al Vallès

A la comarca, s'ha repetit la tònica general. Igual que arreu del territori català, la participació ha crescut, en concret, ha estat sis punts més alta respecte a fa quatre anys, passant del 31,55% al 37,55%. També ha vençut USTEC-Stes, ampliant de 15 a 16

USTEC revalida majoria entre els mestres en unes eleccions marcades per la irrupció de la Intersindical-CSC | Osona.com

Catalunya Central segueix la tendència

En el cas de les comarques de la Catalunya Central, s'ha seguit la mateixa tendència. La gran guanyadora ha estat USTEC-Stes amb un total de 15  delegats (fa 4 anys en va obtenir 16).

USTEC revalida majoria entre els mestres en unes eleccions marcades per la irrupció de la Intersindical-CSC | NacióGirona

USTEC guanya les eleccions dels mestres i UGT i CCOO perden força a Tarragona | NacióTarragona

Pel que fa a Tarragona, la USTEC-Stes ha obtingut una victòria incontestable. El sindicat ha passat de 15 representants l'any 2015 a 23 en aquests comicis.

linia verda

el pais

Los paros políticos catapultan a los sindicatos soberanistas en la Generalitat | Cataluña | EL PAÍS

Este martes, en las elecciones en educación, Ustec ha ampliado su ventaja.

Ustec ha ampliado su ventaja en la primera posición y ha pasado de 150 a 162 representantes. La Intersindical-CSC ha conseguido 46 y se ha plantado como tercera tras partir de la nada. CC OO mantiene la segunda plaza, aunque pasa de 93 a 58 representantes. La próxima cita será a finales de marzo con las elecciones en la sanidad pública. Tras este ciclo electoral se conformará la mesa general de los trabajadores públicos. 

linia verda

la vanguardia

USTEC gana las elecciones sindicales en la enseñanza pública de Cataluña

El sindicato USTEC ha ganado las elecciones sindicales en el sector de la enseñanza pública de Cataluña, con 14.597 votos y 162 representantes, según ha informado esta formación en un comunicado.

Las mayores votaciones de USTEC se han dado en las comarcas de Girona (23 representantes) y en Tarragona (23), aunque también ha ganado en la ciudad de Barcelona (13), en Lleida (14), comarcas de Barcelona (17), Terres de l'Ebre (13), Baix Llobregat (12), Vallès Occidental (16), Maresme-Vallès Oriental (16) y Cataluña central (15).

USTEC ha considerado este miércoles que el incremento de 151 a 162 delegados conseguidos ayer, martes, es una "victoria que se ha producido en un contexto difícil, caracterizado por una situación política y social convulsa y con la irrupción de nuevas candidaturas sindicales".

La segunda fuerza sindical ha sido CCOO, con 5.446 votos y 58 representantes, y la tercera, la Intersindical-CSC, con 4.295 y 47.

ASPEPC-SPS ha obtenido 43 representantes, CGT 24, UGT 22, USOC 4, ANPE 2 y CSIF 2.

Los docentes electores eran 81.040 en toda Cataluña aunque la participación fue del 42,80 %, con 34.685 votos emitidos y 34.596 votos válidos, 89 nulos y 455 en blanco.

La participación ha sido menor en las comarcas del Baix Llobregat (35,95 %), Vallès Occidental (37,55 %) y Maresme-Vallès Oriental (38,28 %), y mayor en Lleida (60,61 %) y en les Terres de l'Ebre (53 %).

El profesorado de centros públicos elige hoy a sus representantes sindicales (12-3-19)

Para el secretario general del sindicato de docentes USTEC-STEs, Ramon Font, estas mesas son "insuficientes", ya que "dificultan la participación en algunos lugares donde los profesores deben hacer incluso 40 kilómetros para poder votar", y es por ello por lo que ha pedido la instalación de una mesa electoral en cada centro educativo.

En este sentido, Font ha recordado que en las últimas elecciones al profesorado la participación fue del 35 %, mientras que en las últimas elecciones a los docentes en la comunidad valenciana se instalaron mesas en todos los centros y se pasó de una participación del 40 al 70 %.

linia vermella

diari de girona

Ustec·STEs manté la majoria entre el professorat gironí - Diari de Girona

El portaveu del sindicat majoritari, Ustec·STEs, Xavier Díez, va mostrar satisfacció pels resultats, tot i la seva minva de representants, perquè «s'ha donat la paradoxa que tenim més vots absoluts i, per tant, s'ha reforçat la confiança en el sindicat».

La Junta de personal docent no universitari renova avui els representants sindicals - Diari de Girona (12-2-19)

linia vermella

el punt avui

Ustec-STES repeteix victòria a les eleccions sindicals dels docents, on irromp com a tercera força la Intersindical-CSC | ACN | barcelona | Societat | El Punt Avui

El sindicat docent Ustec-STES ha repetit la victòria de les darreres eleccions sindicals en els comicis a l’ensenyament públic no universitari que s’han celebrat aquest dimarts. 80.887 mestres i professors de l’ensenyament públic català estaven citats a votar.

Ustec ha aconseguit 13.992 vots, que li donen dret a 162 delegats, 11 més que els que tenia fins ara.

linia vermella

segre

USTEC repite como fuerza más votada por los docentes

USTEC repeteix com a força més votada pels docents

El sindicat Ustec-stes va guanyar ahir les eleccions sindicals del professorat de l’ensenyament públic a Lleida a l’obtenir catorze delegats dels 31 totals, un menys respecte als comicis del 2015. En segon lloc hi ha hagut un triple empat a cinc entre Comissions Obreres (CCOO), que ha perdut un delegat respecte a les anteriors eleccions, el sindicat de professors de secundària (Aspepc-sps) i l’Intersindical-CSC, que irromp així amb força en la junta de personal docent. Els segueix UGT amb dos, un menys que ara fa quatre anys. La formació sindical que ha quedat pitjor situada en aquestes eleccions ha estat l’Anpe, que perd la representació. Un portaveu d’Ustec es va mostrar molt satisfet al revalidar el triomf i va destacar que la participació a la demarcació va ser rècord, ja que van arribar al 59,86 per cent, deu punts més respecte a les del 2015.

A nivell català, hi va haver un 41% de participació amb Ustec com a primera força amb 162 delegats i 13.992 vots. La segueix Comissions Obreres amb 58 delegats i 5.197 vots, l’Intersindical-CSC amb 46 delegats i 4.095 vots i Aspepc-sps amb 44 delegats i 3.881 vots.

linia vermella

triangle

L'altra Veneçuela (11-3-19) Llicenciada en Psicologia. Professora jubilada. Ex-portaveu d'USTEC·STEs (IAC).

linia vermella

El Món | Ustec-STES repeteix victòria a les eleccions sindicals dels docents | Economia

El sindicat docent Ustec-STES ha repetit la victòria de les darreres eleccions sindicals en els comicis a l'ensenyament públic no universitari que s'han celebrat aquest dimarts. 80.887 mestres i professors de l'ensenyament públic català estaven citats a votar. Ustec ha aconseguit 13.992 vots, que li donen dret a 162 delegats, 11 més que els que tenia fins ara.

linia vermella

ALTRES NOTÍCIES:

Llibertat.cat: USTEC torna a guanyar les eleccions sindicals a l'ensenyament públic de Catalunya

Amb el 100% d’escrutini USTEC·STEs (IAC) torna a ser, una vegada més, el sindicat majoritari de l’ensenyament públic de Catalunya. Hem renovat la confiança amb el 43% de suport electoral, i molt destacable ha estat el nostre increment de gairebé 4.000 vots absoluts en un context d’increment de la participació de prop de 8 punts. La nostra victòria, a més ha tingut lloc a tots els Serveis Territorials.

Això suposa, també, un increment de 151 a 162 delegats. Entenem que els resultats representen una avaluació positiva de la feina feta en aquests darrers anys, i representen un estímul per continuar treballant amb el professorat i l’escola pública.
No hem d’obviar que aquesta victòria s’ha produït en un context difícil, caracteritzat per una situació política i social convulsa i amb la irrupció de noves candidatures sindicals.

És per això que volen agrair al professorat la seva confiança i ens comprometem a treballar per ells i per elles.

Social.cat: USTEC-STEs repeteix victòria a les eleccions sindicals dels docents - Social.cat

El sindicat docent USTEC-STEs ha repetit la victòria de les darreres eleccions sindicals en els comicis a l'ensenyament públic no universitari que s'han celebrat aquest dimarts.

80.887 mestres i professors de l'ensenyament públic català estaven citats a votar. Ustec ha aconseguit 13.992 vots, que li donen dret a 162 delegats, 11 més que els que tenia fins ara.

Des d'USTEC·STEs han celebrat el fet d'haver “renovat la confiança” amb el “43% de suport electoral” i han subratllat l'augment de prop de 4.000 vots en un context de pujada de la participació “de prop de 8 punts”. També es destaca el fet que la formació ha guanyat a tots els serveis territorials.

La República: Ustec repeteix victòria i la Intersindical-CSC tercera força a les eleccions sindicals de docents

El sindicat docent Ustec-STES ha repetit la victòria de les darreres eleccions sindicals en els comicis a l’ensenyament públic no universitari que s’han celebrat aquest dimarts. 80.887 mestres i professors de l’ensenyament públic català estaven citats a votar. Ustec ha aconseguit 13.992 vots, que li donen dret a 162 delegats, 11 més que els que tenia fins ara.

Lleida.com: USTEC repeteix com a força més votada pels docents | Lleida.com

El sindicat Ustec-stes va guanyar ahir les eleccions sindicals del professorat de l’ensenyament públic a Lleida a l’obtenir catorze delegats dels 31 totals, un menys respecte als comicis del 2015.

A nivell català, hi va haver un 41% de participació amb Ustec com a primera força amb 162 delegats i 13.992 vots. La segueix Comissions Obreres amb 58 delegats i 5.197 vots, l’Intersindical-CSC amb 46 delegats i 4.095 vots i Aspepc-sps amb 44 delegats i 3.881 vots.

L'Unilateral: USTEC torna a guanyar les eleccions sindicals a l’ensenyament

Amb el 100% d’escrutini USTEC-STEs (IAC) torna a ser, una vegada més, el sindicat majoritari de l’ensenyament públic de Catalunya. Ha obtingut el 43% de suport electoral, amb un destacable increment de gairebé 4.000 vots absoluts en un context d’increment de la participació de prop de 8 punts. La victòria ha tingut lloc a tots els Serveis Territorials.

Això suposa un increment de 151 a 162 delegats.

Nació Digital: USTEC revalida majoria entre els mestres en unes eleccions marcades per la irrupció de la Intersindical-CSC | NacióDigital

Més de 80.000 mestres de primària i secundària de l'escola pública estaven cridats avui a votar a les eleccions sindicals. Escollien 364 representants (20 més que fa quatre anys) repartits en deu juntes de personal. Amb la pràctica totalitat dels vots escrutats, la USTEC-Stes s'ha fet de nou amb la majoria de representant un clar triomf electoral. Tenia 150 delegats i en tindrà ara 162. 

TWITTER:

@STEPV_Iv @IntersindicalV felicita a @USTECSTEs @RamonFontUSTEC per la extraordinària victòria electoral en les eleccions sindicals de l’ensenyament de Catalunya #AraUSTECSTES

— Intersindical_Valen (@IntersindicalV) 12 de marzo de 2019

Enhorabona @USTECSTEs pels resultats electorals a les eleccions sindicals de l’ensenyament públic de Caralunya. Una gran victòria electoral. #LluitaiCompromís @RamonFontUSTEC @herodot10 pic.twitter.com/uiw9anHLUU

— VicentMaurí (@VicentMauri) 12 de marzo de 2019

 

Enhorabuena a las compañeras y compañeros de @USTECSTEs por su victoria electoral. Seguimos! #LluitaiCompromís

— STES Intersindical (@STESIntersindic) 12 de marzo de 2019

 

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

 

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

linia vermella

stes intersindical**

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

aldia

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

 

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

 

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

 

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

 

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

 

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermellafletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:36 (44)