ustec

recull de premsa

linia negraDel 2 al 9-5-19linia negra

aldia

Els sindicats educatius catalans aniran a la vaga del 16 de maig per revertir les retallades (3-5-19)

Ho ha explicat el portaveu general d'Ustec-Stes, Ramon Font, després d'una nova ronda de negociacions el matí d'aquest divendres, que ha comptat amb la presència del director general de professorat i personal de centres públics, José I. Garcia Plata, i ha assegurat que aniran "tots junts a registrar la vaga" a la Conselleria de Treball.

"Serà la primera vaga unitària de tots els sindicats en sis anys", ha dit Font i ha afegit que és l'única sortida davant la negativa de la Generalitat de crear un decret llei que reverteixi les retallades.

Font ha explicat que la Generalitat ha donat una "resposta nul·la" a les peticions dels grups sindicals i que només ha proposat un augment del professorat per atendre l'augment d'alumnes a les aules, una mesura que ja es va adoptar també amb aplicació del 155.

Diversos sindicats es tanquen a Educació per demanar l'horari lectiu anterior a les retallades (2-5-19)

El portaveu d'Ustec·Stes, Ramon Font, ha explicat a Europa Press que el departament no els ha presentat "cap concreció" de cara al curs que ve, i que únicament garantia l'increment de docents per l'augment de l'escolarització.

Font ha explicat que la demanda de reduir una hora l'horari lectiu per situar-lo com abans de la crisi tindria, segons ell, un cost de 45 milions d'euros i suposarien 3.400 nous docents, i ha dit que els sindicats han reclamat un decret llei per habilitar la partida pressupostària necessària.

Ha explicat que preveuen mantenir el tancament durant tot el dia i la nit, i que si aquest divendres no han rebut cap proposta diferent, acudiran a registrar la vaga per al 16 de maig.

linia verda

la vanguardia

Sindicatos educativos trasladan a los partidos la "urgencia" de un decreto para revertir recortes (7-5-19)

En rueda de prensa con diputados de PSC, comuns y CUP, el portavoz de Ustec·Stes, Ramon Font, en nombre de todos los sindicatos, ha asegurado que las demandas del profesorado pasan por la reducción de una hora lectiva y la rebaja de ratios, con un presupuesto de 100 millones para 2019.

Son dos de las demandas que el Marco Unitario de la Comunidad Educativa (Muce) trasladará también la tarde de este martes al presidente de la Generalitat, Quim Torra, y el conseller Josep Bargalló, en una serie de peticiones para lo que piden un incremento de 240 millones de euros con la tramitación de un decreto.

Font ha dicho que los grupos les han trasladado que "técnicamente" es posible habilitar la dotación presupuestaria para el decreto y que se han comprometido a apoyar si el Govern lo aprueba, y ha esperado que Torra y Bargalló den una respuesta positiva.

Ramon Font ha dicho que los grupos que no han participado en la rueda de prensa --Cs, JxCat, ERC y PP-- han asegurado que técnicamente era posible el decreto y que si el Govern lo lleva a cabo, lo convalidarán: "Tenemos que creer en su palabra", ha dicho.

La comunidad educativa, decepcionada tras reunirse con el presidente Torra (7-5-19)

Según ha informado el portavoz del sindicato USTEC, Ramon Font, "la respuesta del Govern ha sido nula, sin ningún compromiso hacia la comunidad, según ellos, por motivos presupuestarios cuando sabemos que hay mecanismos técnicos y un excedente económico incluso dentro de nuestro modelo de financiación autonómico a causa del crecimiento económico de los últimos años".

Sindicatos convocan una huelga de educación pública para el 16 de mayo (3-5-19)

Según ha informado a Efe el portavoz de USTEC, Ramón Font, el Departamento de Educación no ha ofrecido ninguna medida para el próximo curso escolar y las negociaciones no han sido fructíferas, con lo cual han dado por terminado el encierro en la conselleria y han acudido al Departamento de Trabajo para registrar la convocatoria de huelga.

"La falta de medidas para el siguiente curso escolar ha hecho que nos levantemos de la mesa, porque desde el departamento de Educación la única medida que quieren implementar es aumentar el ratio de alumnado, que conllevará un aumento del ratio de profesores", ha asegurado el portavoz de USTEC.

Los sindicatos educativos catalanes irán a la huelga el 16 de mayo para revertir los recortes (3-5-19)

Lo ha explicado el portavoz general de Ustec-Stes, Ramon Font, tras una nueva ronda de negociaciones la mañana de este viernes, que ha contado con la presencia del director general de profesorado y personal de centros público, José I. Garcia Plata, y ha asegurado que irán "todos juntos a registrar la huelga" a la Conselleria de Trabajo.

"Será la primera huelga unitaria de todos los sindicatos en seis años", ha dicho Font y ha añadido que es la única salida ante la negativa de la Generalitat para crear un decreto ley que revierta los recortes.

Font ha explicado que la Generalitat ha dado una "respuesta nula" a las peticiones de los grupos sindicales y que únicamente ha propuesto un aumento del profesorado para atender el incremento de alumnos en las aulas --surgido con el horario posterior a los recortes--, una medida que ya se adoptó también con aplicación del 155.

RECUPERAR EL HORARIO DE 2010 E INCREMENTO DE 7.000 DOCENTES

El "punto irrenunciable" de las demandas de los sindicatos era la recuperación del horario lectivo anterior a los recortes con la reducción de una hora al profesorado para el curso 2019-2020, además de una reducción de ratios.

Otra de las peticiones ha sido la contratación de 7.000 profesores de cara al próximo curso, para poder igualar las cifras de 2010, una medida que Font ha cifrado en 93 millones y que ve "razonable y asumible", tras las dotaciones que la Generalitat ha proporcionado a los cuerpos de Mossos y Bombers.

El portavoz ha explicado que las demandas llegan en un "momento clave para definir las plantillas" de cara al inicio del nuevo curso en septiembre, y ha avanzado que la mesa tiene prevista una reunión con el grupo parlamentario y con el presidente de la Generalitat, Quim Torra, la próxima semana.

Una quincena de sindicalistas se encierran en el Departament d’Educació para forzar la negociación (2-5-19)

linia verda

vilawebcreative commons

Els sindicats aixequen la tancada a Ensenyament i registren la vaga del 16-M (3-5-19)

Així ho ha explicat el portaveu d’USTEC-STEs, Ramon Font, que ha qualificat de ‘desastre’ la darrera reunió de la mesa sectorial en què l’administració només ha ofert ampliar la plantilla amb 600 dotacions per respondre a l’increment d’escolarització, un situació que, segons Font, es va fer fins i tot amb el 155.

Font ha manifestat que ‘el govern efectiu, efectivament no està fent res’ i xifra amb 7.200 els docents que manquen per arribar a la capacitat de servei del 2010. Els sis sindicats que convoquen la vaga, (USTEC-STEs, UGT, CCOO i ASPEPC –que són a la mesa- i CGT i lntersindical) es reuniran dimarts al matí amb els grups parlamentaris, i en àmbit del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), amb el president Torra dimarts a la tarda.

Font ha criticat, en aquest sentit, que el Departament calculi el cost d’aquesta mesura per tot el 2020, amb els 154 milions, quan per aquest 2019 suposaria una partida de 45 milions, pels mesos d’entre setembre i desembre. Per l’any vinent, diu Font, el pressupost ha de ser ‘expansius’.

Els sindicats de professors es tanquen al Departament Educació (2-5-19)

linia verda

20 minutoscreative commons

Los sindicatos de educación registran la huelga del 16-M en Cataluña al no llegar a un acuerdo con el Govern (3-5-19)

Así lo ha explicado el portavoz de USTEC-STEs, Ramon Font, que ha calificado de ''desastre'' la última reunión de la mesa sectorial, en la que la administración solo ha ofrecido ampliar la plantilla con 600 dotaciones para responder al incremento de escolarización. Font ha manifestado que ''el gobierno efectivo, efectivamente no está haciendo nada'' y ha cifrado en 7.200 los docentes que faltan para llegar a la ''capacidad de servicio'' de 2010.

linia verda

el diari de educaciocreative commons

Els sindicats es tanquen al Departament d’Educació (2-5-19)

linia verda

llibertatcreative commons

Els sindicats es tanquen al Departament d'Educació (3-5-19)

linia verda

el pais

Los sindicatos educativos catalanes irán a la huelga el 16 de mayo | Cataluña | EL PAÍS (3-5-19)

El portavoz general de Ustec-Stes, Ramon Font, ha asegurado que los sindicatos irán "todos juntos a registrar la huelga" a la Conselleria de Trabajo. "Será la primera huelga unitaria de todos los sindicatos en seis años", ha dicho Font y ha añadido que es la única salida ante la negativa de la Generalitat para crear un decreto ley que revierta los recortes.

Font ha explicado que la Generalitat ha dado una "respuesta nula" a las peticiones de los grupos sindicales y que únicamente ha propuesto un aumento del profesorado para atender el incremento de alumnos en las aulas --surgido con el horario posterior a los recortes--, una medida que ya se adoptó también con aplicación del 155.

linia verda

el periodico

Els sindicats convoquen vaga en l'ensenyament públic el 16 de maig (3-5-19)

Los sindicatos convocan huelga en la enseñanza pública el 16 de mayo (3-5-19)

Según ha informado a Efe el portavoz de USTEC, Ramón Font, Ensenyament no ha ofrecido ninguna medida para el próximo curso escolar y las negociaciones no han sido fructíferas, con lo cual han dado por terminado el encierro en la conselleria y han acudido a la Conselleria de Treball para registrar la convocatoria de huelga.

linia verda

diari del treball

La falta de resposta de la Generalitat aboca els sindicats d'ensenyament a formalitzar la vaga del 16 de maig (3-5-19)

linia verda

nacio digitalcreative commons

Sindicats i Educació negocien per intentar evitar la vaga del 16-M | NacióDigital (2-5-19)

Segons ha declarat el portaveu nacional d'USTEC-STEs, Ramon Font, aquesta mesura, per aquest 2019, implicaria un pressupost de tan sols 45 MEUR.

Segons Font, aquesta mesura s'ha de pactar en aquests moments per evitar que a l'inici de curs les plantilles siguin exactament iguals que el curs passat. Font ha assegurat que els sindicats ''no fem vagues per deport'' i ha assegurat que els sindicats han forçat la reunió de la mesa amb la voluntat d'arribar a un acord per ''solucionar el tema''. 

Ramon Font ha assegurat que aquesta mesura ''irrenunciable'' també reverteix en la qualitat de l'atenció als alumnes ja que per un docent de Secundària, tenir una hora més o menys pot suposar-li passar d'atendre 120 alumnes a 150. Des de CCOO, Ester Villegas, ha afegit que també suma matèries als professors i per tant, temps de preparació de classes i temaris.

linia vermella

europa press

Los sindicatos educativos catalanes irán a la huelga el 16 de mayo para revertir los recortes (3-5-19)

Lo ha explicado el portavoz general de Ustec-Stes, Ramon Font, tras una nueva ronda de negociaciones la mañana de este viernes, que ha contado con la presencia del director general de profesorado y personal de centros público, José I. Garcia Plata, y ha asegurado que irán "todos juntos a registrar la huelga" a la Conselleria de Trabajo.

linia vermella

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

Article de Koki Gassiot, membre de la CNC de la IAC – Intersindical Alternativa de Catalunya

linia vermella

(Confederación de Sindicatos de Trabajadoras y Trabajadores de la Enseñanza)

stes intersindical**

Cataluña | Los sindicatos convocan huelga en la enseñanza pública para el 16 de mayo - STEs Intersindical

Canarias | El Gobierno de Canarias contratará 1250 docentes para volver a las 18 horas en Secundaria - STEs Intersindical

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

STEPV reclama la reducció horària a 23h lectives en mestres i 18h en la resta de cossos | STEPV

linia vermella

diari de girona

SOS Menjadors tem que el procés participatiu sigui «una cortina de fum» - Diari de Girona (5-5-19)

Estalrich explica que «qüestionàvem la visió de consells comarcals com el del Baix Empordà –que va presentar com el cas paradigmàtic–, que donen per anul·lat els convenis amb les AMPAs, i vam decidir consultar juristes del sindicat Ustec·STEs i de l'ONG Justícia Alimentària per veure si coincidien amb els de la Fapac»; i així ha estat.

Sindicalistes d'Educació es tanquen a la conselleria per forçar el diàleg - Diari de Girona (3-5-19)

linia vermella

el punt avui

Els sindicats d’ensenyament convoquen vaga per al 16 de maig | Redacció | barcelona | Educació | El Punt Avui (4-5-19)

El portaveu d’Ustec-STEs, Ramon Font, en declaracions a ACN, va qualificar de “desastre’’ l’última reunió de la mesa sectorial en què l’administració només va oferir ampliar la plantilla amb 600 dotacions per respondre a l’increment d’escolarització, una situació que, segons Font, es va fer fins i tot amb el 155. Font va calcular en 7.200 els docents que falten per arribar a la capacitat de servei del 2010.

linia vermella

ara cat

Els sindicats aixequen la tancada a Educació i registren la vaga el 16-M després del desacord amb el departament (3-5-19)

Segons ha dit el portaveu d'USTEC-STEs (IAC), Ramon Font, els representants de la conselleria "no han ofert cap millora i només han proposat un increment de professorat que ja es va poder fer amb l'aplicació del 155". Formaven part de la tancada la USTEC-STEs (IAC), CCOO, I-CSC, ASPEC-SPS, CGT i lla UGT, que han denunciat que la resposta a les peticions dels docents ha sigut "nul·la".

Font ha explicat que dimarts vinent tindran una reunió parlamentària en què demanaran un decret llei que inclogui 7.000 docents més al sistema amb un pressupost de 93 milions d'euros. "És important que entenguin la urgència de la mesura perquè les plantilles del curs vinent es defineixen al maig", ha expressat Font.

Els docents volen aconseguir un servei educatiu públic com el que hi havia abans de les retallades. Demanen la reducció d'una hora lectiva (fer 18 hores de classe a secundària i 23 a primària), la reducció de les ràtios i garantir que no es tanqui cap grup públic. "Diuen que estan d'acord, però ens posen dates llunyanes, com el curs 2022-23", ha denunciat el portaveu d'USTEC-STEs (IAC), que ha afegit que en altres sectors han fet canvis, com l'increment de 750 agents dels Mossos d'Esquadra o de 250 bombers.

La vaga d'ensenyament públic està prevista per al 16 de maig i aquest matí els sindicats han cridat tots els docents a seguir-la: "No tenim una altra sortida que fer per primer cop en sis anys una vaga unitària, que esperem que els docents la segueixin", ha conclòs Font.

linia vermella

regio7

Els sindicats convoquen una vaga d'educació pública per al 16 de maig - Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central (3-5-19)

Segons el portaveu d'USTEC, Ramon Font, el departament d'Educació no ha ofert cap mesura per al pròxim curs i les negociacions no han estat fructíferes, amb la qual cosa van donar per acabada la tancada a la conselleria i van acudir a Treball per registrar la convocatòria de vaga.

linia vermella

catalunya press

El conflicte per l'horari lectiu dels professors se li ennuega a Bargalló (2-5-19)

El conflicto por el horario lectivo de los profesores se le atraganta a Bargalló (2-5-19)

El portavoz de UstecStes, Ramon Font, ha explicado que el departamento no les ha presentado "ninguna concreción" de cara al curso que viene, y que únicamente garantizaba el incremento de docentes por aumento de escolarización.

Font ha explicado que la reclamación de reducir una hora el horario lectivo para situarlo como antes de la crisis tendría, según él, un coste de 45 millones de euros y supondrían 3.400 nuevos docentes, y ha dicho que los sindicatos han reclamado un decreto ley para habilitar la partida presupuestaria necesaria.

Ha explicado que prevén mantener el encierro durante todo el día y la noche, y que si este viernes no han recibido ninguna propuesta diferente, acudirán a registrar la huelga para el 16 de mayo.

linia vermella

Els alumnes de sisè de primària s'avaluen de les competències bàsiques | betevé (7-5-19)

Una prova no exempta de polèmica

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, i el sindicat majoritari de l’educació, USTEC-STEs (IAC), no comparteixen la mateixa opinió sobre aquests exàmens. Ramon Font, portaveu nacional d’USTEC, considera que les proves de competències obliguen les escoles a dedicar temps a practicar per a uns exàmens ja establerts i, en conseqüència, deixar alguns continguts importants en segon terme. D’aquesta manera, Font ha expressat que les proves segueixen “un model autoescola en què no estudies per aprendre a conduir sinó per treure’t el carnet”.

Vaga el 16 de Maig a l'Ensenyament Públic: Què reclamen? | betevé (3-5-19)

Els sindicats es tanquen a Educacio abans de la vaga del 16-M | betevé (2-5-19)

linia vermella

ALTRES NOTÍCIES

Radio Calella: Els sindicats mantenen la convocatòria de vaga a l’ensenyament públic pel 16 de maig | Ràdio Calella Televisió (3-5-19)

Continua encallada la negociació entre sindicats i conselleria per revisar les retallades durant la crisi i millorar les condicions del professorat i del servei. El no acord manté en peu la vaga convocada pel 16 de maig, a la qual s’hi ha sumat un nou element de pressió: la tancada que han fet els representats sindicals, aquesta nit a la seu del Departament d’Educació. Ramon Font, portaveu nacional de l’USTEC-STEs, el sindicat majoritari a l’ensenyament públic, ha explicat que una de les seves línies vermelles és l’horari lectiu.

Font reclama al Govern de la Generalitat que aprovi un decret per recuperar l’horari lectiu d’abans de les retallades. Defensa que això suposaria una partida pressupostària de 45 milions d’euros.

Seria tornar a les 18 hores a secundària i 23 a primària, tindria un cost de 45 milions d’euros (…) Nosaltres ja anàvem a tope però incrementant l’horari fèiem el que podíem, igualment, però pitjor. I això és el que fa perdre qualitat a l’ensenyament (…) Vista la campanya electoral, on pràcticament no s’ha parlat d’educació, cal que entenguin que ha de ser una de les grans prioritats del país. Segur que és el que més determina el futur, i no s’està cuidant gens.

Font confia que, si tira endavant la vaga, el professorat s’hi uneix de forma majoritària.

Ens hem de deixar d’històries, unir-nos i esperem que el professorat ho agraeixi i si s’ha de fer la vaga, que esperem que no perquè no fem vagues per esport; i ho entengui. Hi ha un tema d’urgència: les plantilles es fan al maig però el curs comença al setembre, i si no s’arreglen ara haurem perdut un altre any.

El portaveu nacional de l’USTEC-STEs ha posat de relleu la unitat dels sindicats de l’ensenyament en aquesta reivindicació, que traslladaran directament als Grups Parlamentaris i al president de la Generalitat el dimarts de la setmana vinent.

El Far [ràdio]: El Far (8/05/2019) en Programa sencer en mp3(09/05 a las 09:04:00) 02:29:44 35586030 - iVoox (8-5-19) [A partir del minut 23:20 i fins el 32:40]

El Nacional: Los sindicatos levantan el encierro de Educación pero registran la huelga del 16-M (3-5-19)

Así lo ha explicado el portavoz d'USTEC-STEs, Ramon Font, que ha calificado de ''desastre'' la última reunión de la mesa sectorial en que la administración sólo ha ofrecido ampliar la plantilla con 600 dotaciones para responder al incremento de escolarización, uno situación que, según Font, se hizo incluso con el 155.

Font ha manifestado que ''el gobierno efectivo, efectivamente no está haciendo nada'' y cifra con 7.200 a los docentes que faltan para llegar a la ''capacidad de servicio'' del 2010.

Font ha criticado, en este sentido, que el Departamento calcule el coste de esta medida por todo en el 2020, con los 154 MEUR, cuando para este 2019 supondría una partida de 45 MEUR, por los meses de entre septiembre y diciembre. Para el próximo año, dice Font, los presupuestos tienen que ser ''expansivos''.

El Nacional: Los sindicatos se cierran en el Departament d'Educació contra ''el inmovilismo'' (3-5-19)

Así, este jueves, si no hay ningún cambio de posición, una veintena de delegados sindicales pasarán la noche en el Departament. En declaraciones a la ACN, el portavoz nacional d'USTEC-STEs, Ramon Font, ha explicado que la intención es pasar la noche en el Departament a la espera de un cambio de posición sobre las demandas de los trabajadores. Por Font, en la reunión de la mesa, el Departament ''sorprendentemente'' no ha aportado ninguna medida concreta para el próximo curso y ha recalcado que consideran ''inaplazable'' la contratación de 7.200 docentes más, una medida que requerirá en torno a los 100 millones de euros de presupuesto.

Font ha lamentado que la conselleria que dirige Josep Bargalló sólo prevea el aumento de plantilla que requiere el aumento de matriculación. Font ha puntualizado que es un incremento que ''incluso'' se llevó a cabo con el 155 vigente.

Diari de Terrassa: Mañana, huelga estudiantil contra las tasas universitarias - Diari de Terrassa (8-5-19)

Por otra parte, el sindicato Ustec-Stes ha avanzado que convoca una huelga de profesorado para el próximo jueves, 16 de mayo, para pedir mejoras en las condiciones laborales y recursos económicos. Ustec-Stes también da apoyo a la movilización estudiantil de mañana.

Tot Barcelona: Els sindicats de professors es tanquen al departament d'Ensenyament (2-5-19)

La USTEC ha convocat una concentració de suport. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) s'hi ha adherit.

El portaveu d'Ustec-Stes, Ramon Font, ha explicat a Europa Press que el departament no els ha presentat "cap concreció" de cara al curs vinent, i que únicament garantia l'increment de docents per augment d'escolarització. Font ha explicat que la reclamació de reduir una hora l'horari lectiu per a situar-lo com abans de la crisi tindria, segons ell, un cost de 45 milions d'euros i suposarien 3.400 nous docents, i ha dit que els sindicats han reclamat un decret llei per habilitar la partida pressupostària necessària.

Ha explicat que preveuen mantenir la tancada durant tot el dia i la nit, i que si aquest divendres no han rebut cap proposta diferent, acudiran a registrar la vaga per al 16 de maig.

Rubí TV: Vaga a les escoles i instituts públics el 16-M | RubiTV.cat (3-5-19)

El portaveu d'USTEC-STEs, Ramon Font, ha qualificat de ''desastre'' la darrera reunió de la mesa sectorial en què l'administració només ha ofert ampliar la plantilla amb 600 dotacions per respondre a l'increment d'escolarització, un situació que, segons Font, es va fer fins i tot amb el 155. Font ha manifestat que ''el govern efectiu, efectivament no està fent res'' i xifra amb 7.200 els docents que manquen per arribar a la ''capacitat de servei'' del 2010.

Social.cat: Els sindicats es tanquen a Educació contra “l'immobilisme” del Departament i mantenen la vaga del 16-M - Social.cat (2-5-19)

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

 

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

 

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

linia vermella

(Confederación de Sindicatos de Trabajadoras y Trabajadores de la Enseñanza)

stes intersindical**

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

aldia

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

 

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

linia vermella

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

linia verda

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

linia vermella

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermella

fletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:36 (52)